Yardım Xiaomi Mi Box S 4k Görüntü Kalitesi Sorunu

nicksiznick

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi Box S
Konular
1
Tv'm full hd, mi box ın ayarlarından da 1080p 60 hertz i seçtim. Fakat youtube da ve iptv de görüntüde dağılmalar, parazitlenmeler oluyor. Sizce ne yapmalıyım? İnternetim download: 36 mbps, upload 6 , Türknet'im. İnternetle ilgili bir sıkıntım yok. Sizce sorun ne, mi box ın kendi hdmi kablosu 1.4 müş, hdmi 2.0 4k hdr kablo almalı mıyım sizce bi faydası olur mu. Çünkü kalite rahatsız edici.

sterkk7272

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k20pro 8/128
Konular
4
Tv'm full hd, mi box ın ayarlarından da 1080p 60 hertz i seçtim. Fakat youtube da ve iptv de görüntüde dağılmalar, parazitlenmeler oluyor. Sizce ne yapmalıyım? İnternetim download: 36 mbps, upload 6 , Türknet'im. İnternetle ilgili bir sıkıntım yok. Sizce sorun ne, mi box ın kendi hdmi kablosu 1.4 müş, hdmi 2.0 4k hdr kablo almalı mıyım sizce bi faydası olur mu. Çünkü kalite rahatsız edici.
Orjinal kablosumu ? Öyleyse sanmıyorum sorunun kablodan kaynaklandığını aynı cihazı kullanıyorum 4k filim video sorunsuz izliyebiliyorum.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nicksiznick

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi Box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal kablosumu ? Öyleyse sanmıyorum sorunun kablodan kaynaklandığını aynı cihazı kullanıyorum 4k filim video sorunsuz izliyebiliyorum.

Evet hocam orijinal kablo, kutudan çıkan. Sizin tv'niz 4k mı bu arada

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Youtube varsayılan olarak yüksek kaliteyi sunmuyor hocam. Alttaki linkten Smart Youtube TV uygulamasını kurabilirsiniz.
IPTV için sağlayıcı kaynaklı bir sorun olabilir. Ben de Türknet kullanıyorum ve görüntü olarak çok net izleyebiliyorum herhangi bir problem yaşamıyorum.

Oyla:

sterkk7272

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k20pro 8/128
Konular
4
Youtube varsayılan olarak yüksek kaliteyi sunmuyor hocam. Alttaki linkten Smart Youtube TV uygulamasını kurabilirsiniz.
IPTV için sağlayıcı kaynaklı bir sorun olabilir. Ben de Türknet kullanıyorum ve görüntü olarak çok net izleyebiliyorum herhangi bir problem yaşamıyorum.
Hocam ben gayet memnunum valla bir sorun görünmuyor ve 4k en yuksek çözünürlükte kullanıyorum

Oyla:

nicksiznick

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi Box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, iptv yi satın aldığım yer gayet iyi. Hatta pc de vlc ile çalıştırıyoyorum, 40 hertz 1080p açıyor cam gibi. Fakat tv de max 1080p 25 fps. Bence hdmi kablosu ile alakalı.

Oyla:

sterkk7272

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k20pro 8/128
Konular
4
Hocam, iptv yi satın aldığım yer gayet iyi. Hatta pc de vlc ile çalıştırıyoyorum, 40 hertz 1080p açıyor cam gibi. Fakat tv de max 1080p 25 fps. Bence hdmi kablosu ile alakalı.
Hdm kablosu ile alakalıysa neden youtube netflix te sorun yok ayrıca unuttuğum birşey test amaçlı bir iptv denemiştim ve 4kda sorunsuzdu hocam bildiğiniz üzere ip tv almadan bir günlüğüne deneme şansına sahip oldum

Oyla:

nicksiznick

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mi Box S
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bakın, netflik paketim en üst paket uhd/4k ama netflixte de max 23 fps gördüğünüz gibi. Ama yine de netflix in görüntü kalitesi iptv ye göre iyi. Benim demek istediğim yüksek fps alamıyorum. Bu hdmi kablosuyla alakalı olabilir. Iptvde de tv de 1080p 25 fps alıyorum.

Oyla:
Üst Alt