Yardım Xiaomi Mi Band 4 Güncelleme Sorunu

ybalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğitcan
Cihazım
Iphone 7
Konular
1
Merhaba, birkaç gün önce Mi Band 4 ürünüme firmware sürümü 1.0.7.14 iken 1.0.7.44 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yüklerken birden hata ile karşılaşıp 1.0.6.24 sürümüne döndürdü. Ancak mevcut sürüm belirttiğim gibi 1.0.7.14'tü. Bunun üstüne mobil uygulamadan güncellemeleri kontrol ettim ancak kullanılabilir güncelleme yok diyor. Band'e factory reset attım, mobil uygulamayı sildim yeniden yükledim, hatta uygulamaya başka hesap açıp öyle girdim ama halen herhangi bir güncelleme vermiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Furkanerysl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
8000
Cihazım
Mi Band 4
Konular
0
Kardeşim ilk başta kendi telefonundan eşleşmeyi kapat başka telefondan eşleştir olacak ben öyle yaptım !

ybalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğitcan
Cihazım
Iphone 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Iphone 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyeceğim kardeşim, sağol.

İos cihazlarda öyle bi sıkıntı veriyor malesef. Cihazın teşefon ile bağlantısını sonlandırın. Android bir cihazda eşleme yapıp sürüm yükseltin. Sonrasında tekrar kwndi telefonunuzda hesabınızı açabilirsiniz

ybalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğitcan
Cihazım
Iphone 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İos cihazlarda öyle bi sıkıntı veriyor malesef. Cihazın teşefon ile bağlantısını sonlandırın. Android bir cihazda eşleme yapıp sürüm yükseltin. Sonrasında tekrar kwndi telefonunuzda hesabınızı açabilirsiniz
Dostum android cihazda 1.0.7.44 e güncelledim ancak tekrar kendi cihazıma bağlayınca 1.0.6.24 e düşürdü. Xiaomi, band güncellemelerini platforma bazlı mı gönderiyor acaba?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Dostum android cihazda 1.0.7.44 e güncelledim ancak tekrar kendi cihazıma bağlayınca 1.0.6.24 e düşürdü. Xiaomi, band güncellemelerini platforma bazlı mı gönderiyor acaba?

Olabilir bugün farklı bir ios cihazda da aynı sorunu yaşadık. Türkçeleştirme sorunu yaşyorsanız son açtığım konuda resource dosyası var ekledim yararlanabilirsiniz...

Üst Alt