Yardım Xiaomi Mi A2 Lite ( Reklam )

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Merhaba, Xiaomi Mi A2 Lite Kullanıyorum Bugün itibariyle olan Birşey ile karşılaştım kendi kendine reklam çıkıyor ve Play Store Yönlendirme yapıyor saçma bir uygulama indirme mi tavsiye ediyor Yardımcı Olacak veya bu konu hakkında fikri olan varsa Cevaplayabilir mi?

verdiğim ekran görüntüsün'de olan Boş ve saçma sitelere yönlendiriyor uygulama izinlerini filan da hallettim uygulama yok zaten WhatsApp,Instagram,Facebook Gibi Uygulamalar var Yardımcı Olun!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181006-122913.png
    Screenshot_20181006-122913.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 24

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Merhaba, Xiaomi Mi A2 Lite Kullanıyorum Bugün itibariyle olan Birşey ile karşılaştım kendi kendine reklam çıkıyor ve Play Store Yönlendirme yapıyor saçma bir uygulama indirme mi tavsiye ediyor Yardımcı Olacak veya bu konu hakkında fikri olan varsa Cevaplayabilir mi?

verdiğim ekran görüntüsün'de olan Boş ve saçma sitelere yönlendiriyor uygulama izinlerini filan da hallettim uygulama yok zaten WhatsApp,Instagram,Facebook Gibi Uygulamalar var Yardımcı Olun!

Tahminimce farkında olmadan bi uygulama yuklemissiniz, o buna sebep olabiliyor. Bazen link kısaltma siteleri sizin indireceğiniz dosya dışında baska bir sey indirtir, bi kontrol edin isterseniz.

Oyla:

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahminimce farkında olmadan bi uygulama yuklemissiniz, o buna sebep olabiliyor. Bazen link kısaltma siteleri sizin indireceğiniz dosya dışında baska bir sey indirtir, bi kontrol edin isterseniz.

Bakıyorum Teşekkürler :) ama sürekli çıkıyor

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Bakıyorum Teşekkürler :) ama sürekli çıkıyor

Eğer öyle bir şey goremezseniz, fabrika ayarlarına alıp deneyin. Böyle olan tanıdık birkac kişinin telefonunu ancak sıfırdan rom kurarak çözmüştüm :)

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Virüs bulaşmış bazı virüsler indirildikten sonra kendini gizliyorlar antivirüs indirip tam tarama yapın.

Oyla:
Üst Alt