Yardım Xiaomi Mi A2 Lite Çift hatta internet sorunu

blackeagles-1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
mia2 lite
Konular
3
Merhaba,
  • Xiaomi Mi A2 Lite 64 gb kullanıyorum. Bunun içerisinde bir Turkcell hattım bir de Vodafone hattım var. Ama anlamadığım şekilde ikisinde verisi varken sadece Turkcell in interneti var gözüküyor ama Vodafone de hiç internet yok gözüküyor. Bunun bir ayarı mı var ? Mesela Vodafone da internet paketim daha yüksek ama direkt Turkcell interneti bağlanıyor. Bu bir ayar mıdır yoksa cihaz mı arızalı ?

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Ayarı var sim kartta.ayarlar\ağ ve internet\sim kartlardan aktif olmasını istediğin sim i seç .benim eski cihazın mi5 ti ben birini 4g birini GSM yaptım .ikiside aktif olursa verimsiz oluyor birde radyasyon 2 katı olur herhalde .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sar değeri yüksek galiba çift hat telefonlarin

İkisininde 4 g yaparsan hattan dusmeler olabilir..telefon görüşmesinde dahi birisinin pasif olması şart.hucresel veridede geçerli

Oyla:

blackeagles-1903

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
mia2 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarı var sim kartta.ayarlar\ağ ve internet\sim kartlardan aktif olmasını istediğin sim i seç .benim eski cihazın mi5 ti ben birini 4g birini GSM yaptım .ikiside aktif olursa verimsiz oluyor birde radyasyon 2 katı olur herhalde .

Sar değeri yüksek galiba çift hat telefonlarin

İkisininde 4 g yaparsan hattan dusmeler olabilir..telefon görüşmesinde dahi birisinin pasif olması şart.hucresel veridede geçerli
Abi süpersin ya. Aynen dediğin gibiymiş buldum ve yaptım. Büyük stresten kurtardın beni. teşekkür ederim :)

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon