Yardım Xiaomi mi A2 lite Acemisiyim

feyza

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
feyza
Cihazım
mi a2 lite 64gb
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 9
Telefon Modeli
Mi A2 Lite M1805D1SG
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ve telefon hakkında çok bilgim yok. 1 haftalık kullanıcıyım. Dün son güncellemeyi yaptım. Şimdilik 2 durum beni rahatsız ediyor. 1.si 2. hattımı görmüyor. cihaza taktığımda şifre istıyor acılıyor fakat operatör görünmüyor mobilden bağlanamıyorum arama yapamıyorum ve aranamıyorum. Başka telefonda çalışıyor. 2. si sağ üst köşede wifi sürekli gidip geliyor noktaya dönüşüyor. YArdımcı olabilecek var mı?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Aynı sorunu yaşayan A2 Lite kullanıcıları da varsa yazacaklardır.
1. sorununuz için imei kontrolü yaptınız mı? Kutu üzerinde yazar veya *#06# yaptığınızda çıkacak olan her iki imei'leri sayfasından kontrol edin.
2. sorununuz için ise farklı bir wifi ağında bağlantı denediniz mi aynı sorun yaşanıyor mu?

Oyla:

Vinsinity

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Xperia Z1
Konular
2
İk
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ve telefon hakkında çok bilgim yok. 1 haftalık kullanıcıyım. Dün son güncellemeyi yaptım. Şimdilik 2 durum beni rahatsız ediyor. 1.si 2. hattımı görmüyor. cihaza taktığımda şifre istıyor acılıyor fakat operatör görünmüyor mobilden bağlanamıyorum arama yapamıyorum ve aranamıyorum. Başka telefonda çalışıyor. 2. si sağ üst köşede wifi sürekli gidip geliyor noktaya dönüşüyor. YArdımcı olabilecek var mı?
2.sorum benim de en büyük sorunum ben sordum cevap alamadım bakalım sen alabilecek misin

Oyla:

Procyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi a2 Lite
Konular
2
Wifi simgesinin noktaya dönmesinin nedenilir çentik olduğu için bildirim kısmına simgeler sığmayabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden DP yıl 430 ve üstüne getirirseniz düzelir, eğer simgeler vs küçük gelirse yazı boyutunu standart yerine büyük olarak seçin.

Oyla:

Vinsinity

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Xperia Z1
Konular
2
Wifi simgesinin noktaya dönmesinin nedenilir çentik olduğu için bildirim kısmına simgeler sığmayabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden DP yıl 430 ve üstüne getirirseniz düzelir, eğer simgeler vs küçük gelirse yazı boyutunu standart yerine büyük olarak seçin.
Tüm ölçek küçülüyor bu sefer biraz itici oluyor ekran

Oyla:

feyza

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
feyza
Cihazım
mi a2 lite 64gb
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Aynı sorunu yaşayan A2 Lite kullanıcıları da varsa yazacaklardır.
1. sorununuz için imei kontrolü yaptınız mı? Kutu üzerinde yazar veya *#06# yaptığınızda çıkacak olan her iki imei'leri sayfasından kontrol edin.
2. sorununuz için ise farklı bir wifi ağında bağlantı denediniz mi aynı sorun yaşanıyor mu?

Merhaba Hoşbulduk ;
1. İMEİ kontrolunu sağladım bir sorun yok.
2. ise evet aynı olay tekrarlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geliştirici seçeneklerini bulamadım. Yazı boyutunu küçültmek pek kullanışlı olmadı. Teşekkür ederim ilginiz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şu an şöyle bir deneme yaptım.
2. hattımı başka bir telefonda kullanabiliyorum (Samsung Note 5).
başka bir hat ve 1. hattımı kendi telefonumda sorunsuz kullanabiliyorum.
Kendi telefonumda çalışmayan hattımın üzerinde 4.5 G yazmıyor. Problem bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt