Yardım Xiaomi Mi A2 Güncelleme Sonrası Açılmama

chemistramco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi A2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar herkese,
Telefonum güncelleme yaptıktan sonra maalesef hiç açılmadı. Androidone yazısı gelip o şekilde kalıyor. Çeşitli tuş kombinasyonları ile recovery mod a geçmeye çalışsam da nafile. Hiç bir değişiklik olmadı. Mi Flash uygulamasını indirip stock rom atmak istedim. Bu kez de "Flash bluetooth_a error" hatası aldım ve maalesef yükleyemedim. Xiaomi Tools programını indirdim,bu kez de enable usb debugging uyarısı alıyorum. Normalde nasıl yapılacağını bilsem de telefon açılmadığı için bu hatayı da aşamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
ses kısma tuşu be güç tuşuna aynı anda basıp açtığınızda fastboot moduna geçiyor mu

Oyla:

chemistramco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi A2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses kısma tuşu be güç tuşuna aynı anda basıp açtığınızda fastboot moduna geçiyor mu
Maalesef tüm tuş kombinasyonlarını denememe rağmen kapanıp açılıp androidone yazısına geri geliyor.
Bir kez daha denedim şimdi oldu ama :) Fastboot modunda şu anda. Şimdi ne yapmam gerek ?

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Maalesef tüm tuş kombinasyonlarını denememe rağmen kapanıp açılıp androidone yazısına geri geliyor.
Bir kez daha denedim şimdi oldu ama :) Fastboot modunda şu anda
Hocam o zaman custom roma dönebilirsiniz heralde daha deneyimli bir arkadaş anlatsın size ben açtım bl kilidini falan ama o kadar ilerlemedim daha İnşallah kısa sürede sorununuz hallolur...

Oyla:
Üst Alt