Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Xiaomi telefonumu birisi aradığında/çağrı geldiğinde ana ekranda çağrıyı görüp kabul et veya reddet tuşuna basamiyorum, çünkü gözükmüyor. Gelen çağrı üst paneli aşağı doğru kaydirdigim takdirde o kısımda gözüküyor. Ana ekranda görebilmek için ne yapmam gerekiyor acaba. Teşekkürler
Uygulama ve bildirimler >telefon>gelişmiş>diğer uygulamaların üzerinde göster ... Bu seçeneğin izin veriliyor olması lazım bi bakar mısınız.... Yine sorununuz çözülmez ise aynı yerde sağ üst köşedeki 3 noktaya dokunarak güncellemeleri kaldır tıklayıp .. sonra tekrar yükleyebilirsiniz..
Uygulama ve bildirimler >telefon>gelişmiş>diğer uygulamaların üzerinde göster ... Bu seçeneğin izin veriliyor olması lazım bi bakar mısınız.... Yine sorununuz çözülmez ise aynı yerde sağ üst köşedeki 3 noktaya dokunarak güncellemeleri kaldır tıklayıp .. sonra tekrar yükleyebilirsiniz..
Merhabalar. Xiaomi telefonumu birisi aradığında/çağrı geldiğinde ana ekranda çağrıyı görüp kabul et veya reddet tuşuna basamiyorum, çünkü gözükmüyor. Gelen çağrı üst paneli aşağı doğru kaydirdigim takdirde o kısımda gözüküyor. Ana ekranda görebilmek için ne yapmam gerekiyor acaba. Teşekkürler
** Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum gelen arama ekrana düşmüyor üst paneli aşağı doğru kaydirdigim da anca görüyorum . Bir de şimdi ek olarak mesela birisiyle görüşüyorum ya, arkadan farklı bir arama geldiğinde görüştüğüm kişi tak otomatik kapanıyor beni yeni çağrıya çeviriyor saçma bir şekilde... Çözüm bulamadım valla bulan varsa söylesin çok can sıkıcı
*** vallaha buldum,,, şimdi üst paneli aşağı doğru kaydirdırdığında hemen orada bildirimleri yönet kısmı var . Ekranına Uygulama bildirimleri gelecek bu kısımdan Telefona tıklıyorsun. Telefon bildirimleri açıldı - gelen çağrılara tıklıyorsun. - davranış kısmı var orada ona tıkla . o kısımda ses çıkar ve ekranda göster yazısı var ona tıkla komple çık sayfadan kendini ara birinden eklana çağrı düşüyor. EK OLARAK SANA RESİM BIRAKIYORUM AŞAGIDA ORADAN BAK.