Yardım Xiaomi mi a2 gelen arama sorunu

serkan1987

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mia2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9 - V.10.0.7.0
Telefon Modeli
Xiaomi mia2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Xiaomi telefonumu birisi aradığında/çağrı geldiğinde ana ekranda çağrıyı görüp kabul et veya reddet tuşuna basamiyorum, çünkü gözükmüyor. Gelen çağrı üst paneli aşağı doğru kaydirdigim takdirde o kısımda gözüküyor. Ana ekranda görebilmek için ne yapmam gerekiyor acaba. Teşekkürler

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Ayarlarda ana ekran kısmında aramayı açmak için yukarı doğru kaydırın seçeneğini aktif edin hocam
Selametle

Oyla:

serkan1987

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mia2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda ana ekran kısmında aramayı açmak için yukarı doğru kaydırın seçeneğini aktif edin hocam
Selametle
hocam o seçeneği bulamıyorum . Yaklaşık 10 gündür arama geldiğinde ana ekranda gözükmüyor. Her yolu denedim yapamadım.

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Uygulama ve bildirimler >telefon>gelişmiş>diğer uygulamaların üzerinde göster ... Bu seçeneğin izin veriliyor olması lazım bi bakar mısınız.... Yine sorununuz çözülmez ise aynı yerde sağ üst köşedeki 3 noktaya dokunarak güncellemeleri kaldır tıklayıp .. sonra tekrar yükleyebilirsiniz..

Oyla:

serkan1987

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mia2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama ve bildirimler >telefon>gelişmiş>diğer uygulamaların üzerinde göster ... Bu seçeneğin izin veriliyor olması lazım bi bakar mısınız.... Yine sorununuz çözülmez ise aynı yerde sağ üst köşedeki 3 noktaya dokunarak güncellemeleri kaldır tıklayıp .. sonra tekrar yükleyebilirsiniz..
. Sorun hala çözülmedi

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Son zamanlarda kullanmış olduğunuz farklı bir louncher varmı.. yada upcall benzeri bir uygulama kullandınız mı ..

Oyla:

erenmustafa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren BALCI
Cihazım
Mi5s
Konular
0
İyi günler aynı sorun 1 haftadır bende de var,ne yaptınız çözebildiniz mi sorunu?

Oyla:

Mine_A2_Xiaomi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mine
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
0
Merhabalar. Xiaomi telefonumu birisi aradığında/çağrı geldiğinde ana ekranda çağrıyı görüp kabul et veya reddet tuşuna basamiyorum, çünkü gözükmüyor. Gelen çağrı üst paneli aşağı doğru kaydirdigim takdirde o kısımda gözüküyor. Ana ekranda görebilmek için ne yapmam gerekiyor acaba. Teşekkürler

** Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum gelen arama ekrana düşmüyor üst paneli aşağı doğru kaydirdigim da anca görüyorum . Bir de şimdi ek olarak mesela birisiyle görüşüyorum ya, arkadan farklı bir arama geldiğinde görüştüğüm kişi tak otomatik kapanıyor beni yeni çağrıya çeviriyor saçma bir şekilde... Çözüm bulamadım valla bulan varsa söylesin çok can sıkıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*** vallaha buldum,,, şimdi üst paneli aşağı doğru kaydirdırdığında hemen orada bildirimleri yönet kısmı var . Ekranına Uygulama bildirimleri gelecek bu kısımdan Telefona tıklıyorsun. Telefon bildirimleri açıldı - gelen çağrılara tıklıyorsun. - davranış kısmı var orada ona tıkla . o kısımda ses çıkar ve ekranda göster yazısı var ona tıkla komple çık sayfadan kendini ara birinden eklana çağrı düşüyor. EK OLARAK SANA RESİM BIRAKIYORUM AŞAGIDA ORADAN BAK.

Ekli dosyalar

• gelen çağrı 1.jpg
    gelen çağrı 1.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 22
  • gelen çağrı 2.jpg
    gelen çağrı 2.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 23
  • gelen çağrı 3.jpg
    gelen çağrı 3.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 21
  • gelen çağrı 4.jpg
    gelen çağrı 4.jpg