Yardım Xiaomi mi a1 telefonum arka kamera bulanık

Zehrad28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zehra
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global veya v9.6.0.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi a1
Bootloader Kilidi
Açık
Xioami mi a1 telefona sahip olalı çok uzun olmadı 3 ay belki çok fotoğraf çekmiş de sayilmam bu sürede ama bugün bişe farkettim cok eminim iki gün önce gayet iyiydi arka kamera sanki portre modunda gibi sürekli ..derinlik modu açık olmamasına rağmen çok yakın bi nesneyi net cekio ama o kadarcik sadece genel fotoğraf inanılmaz bulanık ne yapmam lazım lütfen bilgilendirin daha kullanmadan garantiye mi gidicek şuan sinirlerim alt üst oldu .

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Xioami mi a1 telefona sahip olalı çok uzun olmadı 3 ay belki çok fotoğraf çekmiş de sayilmam bu sürede ama bugün bişe farkettim cok eminim iki gün önce gayet iyiydi arka kamera sanki portre modunda gibi sürekli ..derinlik modu açık olmamasına rağmen çok yakın bi nesneyi net cekio ama o kadarcik sadece genel fotoğraf inanılmaz bulanık ne yapmam lazım lütfen bilgilendirin daha kullanmadan garantiye mi gidicek şuan sinirlerim alt üst oldu .
Hocam kardeşimin telefonu da aynı durumda güncelleme sonrası böyle oldu sanırım. Yeni gelen Güncellemeyi bekleyin derim. Ve kameranın bir yerinde leke varmış gibi çekiyor. Portre modunda o leke kayboluyor, normal modda o leke var. Güncellemeyi bekliyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zehrad28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zehra
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kardeşimin telefonu da aynı durumda güncelleme sonrası böyle oldu sanırım. Yeni gelen Güncellemeyi bekleyin derim. Ve kameranın bir yerinde leke varmış gibi çekiyor. Portre modunda o leke kayboluyor, normal modda o leke var. Güncellemeyi bekliyorum.

güncelleme gelene kadar bekleyelim mi o zaman garantiye göndermeyelimmi

Oyla:

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
güncelleme gelene kadar bekleyelim mi o zaman garantiye göndermeyelimmi
Hocam bulanıklık kardeşimin telefonda da var güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu. Şuan hiç memnun değil kameradan. Biz güncellemeyi bekliyoruz yoksa bizde gönderecez servise.

Oyla:
Üst Alt