Yardım Xiaomi Mi A1 Cihazım Açılmıyor

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.1
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A1
Bootloader Kilidi
Kapalı
xiaomi mi a1 cihazım stock rom atarken cihaz acılırken bida acılmadı tum rom ları denedım unlock eror hatası aldım bende edl modundan yapmaya calıstım suan hiç açılmıyor telefon guc tusuna basınca sadece titriyo sarza takıncada ekran yok sureklı titriyor fastboot recovery falan hiç yok acil yardım edebilcek varmı

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Power tuşuna basınca tepki veriyor mu?
xiaomi mi a1 cihazım stock rom atarken cihaz acılırken bida acılmadı tum rom ları denedım unlock eror hatası aldım bende edl modundan yapmaya calıstım suan hiç açılmıyor telefon guc tusuna basınca sadece titriyo sarza takıncada ekran yok sureklı titriyor fastboot recovery falan hiç yok acil yardım edebilcek varmı

Oyla:

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
Hocam rom atarken bl kilidinin açık olması gerektiğini biliyorum ama bu sizin cihazda geçerlimi onuda bilmiyorum

Oyla:

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Hocam rom atarken bl kilidinin açık olması gerektiğini biliyorum ama bu sizin cihazda geçerlimi onuda bilmiyorum
Hocam Xiaomi cihazların hepsinde olması lazım onun ama arkadaş galiba açmadan rom atmaya çalışmış da nereden atmayı denemiş acaba. TWRP'den atsa zaten açmış olacak. Değişik.

Oyla:

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Anakarta müdahale olup rom atılır.

Oyla:

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarta müdahale olup rom atılır.
edl modla denedım beceremedım tool studıo falan bı cok program denedım olmadı ankarada yapabılecek bı yer varsa soylermısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz twrp üzerinden mi kurmaya çalıştınız
hayır mi flashdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Xiaomi cihazların hepsinde olması lazım onun ama arkadaş galiba açmadan rom atmaya çalışmış da nereden atmayı denemiş acaba. TWRP'den atsa zaten açmış olacak. Değişik.
mi flash tan attım romu ya

Oyla:

amzounslide

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
amzoun
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Tamirciye bir arkadaşıma getirilmesini tavsiye etmiyorum. Onarımları mevcut RN3'ün fiyatı kadar pahalı olarak ödeyeceksiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
3
Hocam ayni durumdayim. Sonuç ne oldu?
Bozuk bı mi a1 buldum onu 300 e aldım herşeyi çalışır onun anakarti alıp kendimi kime taktım sonra diğer cihaazida 150 ye sattım ekran falan çalışıyordu tamirciye falanca vermedim yani bana 150 ye patladı bozuk bı mi a1 bulup yap kardeşim çözümü falan yok uğraşmaya degmez

Oyla:
Üst Alt