Yardım Xiaomi Mi 9T

Arawn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ben Xiaomi Mi 9T almayı düşünüyorum ancak forumda biraz fazla sorun gördüm özellikle pil konusunda akşam %100 iken sabah %10 lara düşmüş olması gibi. 3000tl segmentinde en iyi telefon olduğunu düşünüyorum ama bunun gibi sorunlar görünce soğuyorum telefondan. Sizce ne yapmalıyım bu sorunlar kullanıcılardan mı kaynaklanıyor? Ve alırsam ROM değiştirmeyeceğim nasıl geldiyse öyle kullanmak istiyorum hiçbir şeyini değiştirmeyeceğim telefonun. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Güncelleme alması da önemli sizce kaç yıl güncelleme alır?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam sizin de belirttiğiniz gibi bu fiyat bandında bu markada çok fazla seçenek yok f/p olarak. Mi 9T, Mi 9T Pro, Mi 9.

Çok fazla sorun görmenizin nedeni çoğunluk kullanıcıların sadece sorun olduğunda konu açmaları. Bu sorunlarında büyük kısmı, tema değişir gibi ROM değiştirmek ve diğer normal dışı kullanımlarla alakalı.

Bir diğer nokta belirttiğiniz cihaz oldukça fazla satılan bir cihaz, dolayısı ile örnek 500 bin satan bir cihaz hakkında 1000 konu açılıyorsa 1.5 milyon satan bir cihaz hakkında da 5000 konu açılması normal karşılana bilecek bir durum bence.

Tüm bunların haricinde donanım olarak piyasanın liderlerinden olan xiaomi, yazılım konusunda en arkalardan geliyor malesef. Sorunların büyük bölümü yazılımsal. Çözülebilecek ama çözülmeyen sorunlar nedeniyle forumda yoğun bir şekilde konular açılıyor.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
9 10 (oyun ile 5,5 6) saat ekran süresi alıyorum, yüzde 10'a nasıl düşürüyorlar :?

Oyla:
Üst Alt