Yardım Xiaomi Mi 9T şarj bitince tekrar açılmama sorunu

• Konbuyu başlatan fagum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 3K

fagum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fagum
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.10(PFJMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
3-4 ay önce aldığım Xiaomi Mi 9T'nin şarjı bitince, telefonu şarj etsem bile telefon normal açma tuşuna basınca açılmıyor. Normal şartlarda telefonun çalışmasında herhangi bir sorun yok. Gayet de memnunuz telefondan. Fakat bu sorunun olması çok can sıkıcı. Telefonu ancak güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıp açabiliyorum. Her defasında aynı sorunla karşılaşıyorum. Telefon kapanıyor, şarja takıyorum birkaç dakika bekliyorum açılmıyor. Normalde şarjda olan telefon bir miktar şarj tutunca kendisi bile otomatik açılması lazım. Bu sorun sadece şarj bitip telefon kendiliğinden kapanınca oluyor. Normal olarak kendim kapatırsam sorunsuz olarak tek tuşla açılıyor telefon.

Dün de aynısı oldu, telefonun şarjı bitti ve yine şarja taktım telefonu. Biraz şarj tutsun diye yarım saat falan bekledim ama yine açılmadı. Telefonu tekrar güç tuşu+ses kısma tuşuyla açtım ve şarjı %58 civarına kadar dolmuştu. Telefon garantili, garantiye vermeden önce kendimin yapabileceği bir şey var mı öğrenmek istiyorum. Cihaz alındığı gibi kullanılıyor, herhangi bir rom vs yüklemedim. Son gelen güncelleme hariç hepsini yükledim. Yeni bir güncelleme geldi belki de düzelir bilemiyorum.

Ekli dosyalar

• NKGF0164.JPG
    NKGF0164.JPG
    44,8 KB · Görüntüleme: 21

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
3-4 ay önce aldığım Xiaomi Mi 9T'nin şarjı bitince, telefonu şarj etsem bile telefon normal açma tuşuna basınca açılmıyor. Normal şartlarda telefonun çalışmasında herhangi bir sorun yok. Gayet de memnunuz telefondan. Fakat bu sorunun olması çok can sıkıcı. Telefonu ancak güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıp açabiliyorum. Her defasında aynı sorunla karşılaşıyorum. Telefon kapanıyor, şarja takıyorum birkaç dakika bekliyorum açılmıyor. Normalde şarjda olan telefon bir miktar şarj tutunca kendisi bile otomatik açılması lazım. Bu sorun sadece şarj bitip telefon kendiliğinden kapanınca oluyor. Normal olarak kendim kapatırsam sorunsuz olarak tek tuşla açılıyor telefon.

Dün de aynısı oldu, telefonun şarjı bitti ve yine şarja taktım telefonu. Biraz şarj tutsun diye yarım saat falan bekledim ama yine açılmadı. Telefonu tekrar güç tuşu+ses kısma tuşuyla açtım ve şarjı %58 civarına kadar dolmuştu. Telefon garantili, garantiye vermeden önce kendimin yapabileceği bir şey var mı öğrenmek istiyorum. Cihaz alındığı gibi kullanılıyor, herhangi bir rom vs yüklemedim. Son gelen güncelleme hariç hepsini yükledim. Yeni bir güncelleme geldi belki de düzelir bilemiyorum.
Bitesiye kadar kullanmayın sizde ?

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Yazilimsal bir sorun varmis gibi bilgim yok pek ama isterseniz fazla bilginiz yoksa garantiye verin sizin yapabileceginiz ya tekrar ayni romu yuklemek yada hard reset yontemini denemek olur baska bilgim olmadigi icin yanlis yonlendirme yapmak istemiyorum

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Muhtemelen yazılımla ya da en kötü anakartla alakalı bir durum. Cihazınız garantiliyse garantiye verin hiç uğraşmayın. Garantili değilse twrp üzerinden cihazınızı formatlayın.

Oyla:

fagum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fagum
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım en mantıklısı birkaç günlüğüne bir cihaz bulup bunu garantiye vermek.

Oyla:
Üst Alt