- Adım
- fagum
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.10(PFJMIXM)
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 9T
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
3-4 ay önce aldığım Xiaomi Mi 9T'nin şarjı bitince, telefonu şarj etsem bile telefon normal açma tuşuna basınca açılmıyor. Normal şartlarda telefonun çalışmasında herhangi bir sorun yok. Gayet de memnunuz telefondan. Fakat bu sorunun olması çok can sıkıcı. Telefonu ancak güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıp açabiliyorum. Her defasında aynı sorunla karşılaşıyorum. Telefon kapanıyor, şarja takıyorum birkaç dakika bekliyorum açılmıyor. Normalde şarjda olan telefon bir miktar şarj tutunca kendisi bile otomatik açılması lazım. Bu sorun sadece şarj bitip telefon kendiliğinden kapanınca oluyor. Normal olarak kendim kapatırsam sorunsuz olarak tek tuşla açılıyor telefon.
Dün de aynısı oldu, telefonun şarjı bitti ve yine şarja taktım telefonu. Biraz şarj tutsun diye yarım saat falan bekledim ama yine açılmadı. Telefonu tekrar güç tuşu+ses kısma tuşuyla açtım ve şarjı %58 civarına kadar dolmuştu. Telefon garantili, garantiye vermeden önce kendimin yapabileceği bir şey var mı öğrenmek istiyorum. Cihaz alındığı gibi kullanılıyor, herhangi bir rom vs yüklemedim. Son gelen güncelleme hariç hepsini yükledim. Yeni bir güncelleme geldi belki de düzelir bilemiyorum.
Dün de aynısı oldu, telefonun şarjı bitti ve yine şarja taktım telefonu. Biraz şarj tutsun diye yarım saat falan bekledim ama yine açılmadı. Telefonu tekrar güç tuşu+ses kısma tuşuyla açtım ve şarjı %58 civarına kadar dolmuştu. Telefon garantili, garantiye vermeden önce kendimin yapabileceği bir şey var mı öğrenmek istiyorum. Cihaz alındığı gibi kullanılıyor, herhangi bir rom vs yüklemedim. Son gelen güncelleme hariç hepsini yükledim. Yeni bir güncelleme geldi belki de düzelir bilemiyorum.