Yardım Xiaomi Mi 9T Pro IMEI silindi

MacroSpeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.6
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Mi 9T Pro Cihazıma aylar önce birkez imei atmıştım ama nasıl yaptığımı şuan hatırlamıyorum. Cihazımı sorunsuz şekilde kullanırken gereksiz çok fazla şeyler olduğunu düşünüp
Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına döndüm. Bu işlem sonrasında telefon sim kartı okumadı *#06# yaptığımda sadece seri no görünüyor imei ler kaybolmuş. Şimdi telefona Twrp yüklemek istiyorum cihaz kilidim açık, fastboot moduna girmek istediğimde telefona ekrana robot resmi falanda geliyor ama bilgisayar bir türlü cihazı görmüyor. Windows 7 Kullandığım için olabilir belki. Şiddetle yardıma ihtiyacım var Lütfen :/

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Xiaomi Mi 9T Pro Cihazıma aylar önce birkez imei atmıştım ama nasıl yaptığımı şuan hatırlamıyorum. Cihazımı sorunsuz şekilde kullanırken gereksiz çok fazla şeyler olduğunu düşünüp
Ayarlar kısmından fabrika ayarlarına döndüm. Bu işlem sonrasında telefon sim kartı okumadı *#06# yaptığımda sadece seri no görünüyor imei ler kaybolmuş. Şimdi telefona Twrp yüklemek istiyorum cihaz kilidim açık, fastboot moduna girmek istediğimde telefona ekrana robot resmi falanda geliyor ama bilgisayar bir türlü cihazı görmüyor. Windows 7 Kullandığım için olabilir belki. Şiddetle yardıma ihtiyacım var Lütfen :/
Cihazın driverlari kurulu değildir driver kurup deneyin işlemleri

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazın driverlari kurulu değildir driver kurup deneyin işlemleri

Forumun üst bölümünde araçlar menüsü var. İçerisinde qualcom driver, adb installer ve minimal adb fastboot uygulamalarını kurup, bilgisayarı yeniden başlatın.

Oyla:

MacroSpeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda fastbootda bilgisayar cihazı görüyor, dün hatta fastbootta kaldı çıkmadı bir türlü yeni sıfır rom kurdum. herhangi bir sorun olmadı. Şimdi Twrp yüklüyorum Twrp ekranına giriyorum ama bundan sonrası bende yok, tw ile falan yardımcı olabilecek birileri var mıdır ?

Oyla:

MacroSpeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklemeyi unuttum, Twrpde dosya isimler karman çorman onuda henüz çözemedim..

Oyla:
Üst Alt