Yardım Xiaomi mi 9t MİUİ 11

erdemcyln41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
Merhabalar arkadaşlar xiaomi mi 9t aldım inşallah salı günü elimde olacak telefon, soruma gelecek olursak ben miui 11 geçmek istiyorum ama okuduğum yorumlar pek iç açıcı değil ama bazı kullanıcılarda formatladıktan sonra bi sorun kalmadığını söylüyor geçip geçmemekle çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Stabil roma yakışmayan hatalar, açıklar var ama güncellenmemesi gereken bir sürüm de değil bence.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar arkadaşlar xiaomi mi 9t aldım inşallah salı günü elimde olacak telefon, soruma gelecek olursak ben miui 11 geçmek istiyorum ama okuduğum yorumlar pek iç açıcı değil ama bazı kullanıcılarda formatladıktan sonra bi sorun kalmadığını söylüyor geçip geçmemekle çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

Salı günü telefonu alınca hiç bir program/uygulama yüklemeden hemen güncellemeyi yapın ve ondan sonr fabrika ayarlarına dönüp telefonun tadını çıkarmaya bakın...

erdemcyln41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Salı günü telefonu alınca hiç bir program/uygulama yüklemeden hemen güncellemeyi yapın ve ondan sonr fabrika ayarlarına dönüp telefonun tadını çıkarmaya bakın...
Öncelikle cevap için çok teşekkürler mi 9t mi kullanıyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stabil roma yakışmayan hatalar, açıklar var ama güncellenmemesi gereken bir sürüm de değil bence.
cevap için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rahatsız ediyorum ama pilde önemli bir kayıp yaşamam değil mi ?

Üst Alt