Soru Xiaomi Mi 9T - Güncelleme Format

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Yurt dışı mi 9t alırsam malum işlemden sonra (IMEI) güncellemeler için yada format için twrp yoluyla mı yapmam gerekiyor ? Kimi yerde rom yüklemem gerektiği yazıyor kafam karıştı.
Normal TR bir cihaz gibi kullanma lüksü var mı yok mu kısaca .

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yurt dışı mi 9t alırsam malum işlemden sonra (IMEI) güncellemeler için yada format için twrp yoluyla mı yapmam gerekiyor ? Kimi yerde rom yüklemem gerektiği yazıyor kafam karıştı.
Normal TR bir cihaz gibi kullanma lüksü var mı yok mu kısaca .

Hocam Hard reset ve fabrika ayarlarına döndürürseniz imei silinir.

Twrp ve Mi flash ile rom ve güncelleme yapmada, twrp menüsünden format data yapma ile de imei silinmez.

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim. Soft format yani fabrika ayarları atınca IMEI uçmaz diyenler neye dayanarak söylüyor peki bunu. Hadi bu diyenleri geçtim bu şekilde alınmış bir cihazı olan arkadaş updateleri normal şekilde aldığını fabrika ayarlarına istedigi gibi döndürdügünü söylüyor.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam imei ile güncelleme arasında bir bağ yok. Her türlü cihaz güncellemeyi alır. İmei atılsın veya atılmasın.

Sistemde bir yavaşlık veya bir sıkıntı olunca twrp üzerinden format data yaparsınız olur biter.

Global rom kullanıyorsunuz ve root ,twrp yapmadınız ve gelen güncelleme ile telefonda sıkıntı oldu ve format atma ihitiyacı oldu. Hemen twrp yükleyip format data yaparsınız ve cihazı kapatıp açtığınızda twrp silinir ve OTA üzerinden güncelleme almaya devam edersiniz....

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam imei ile güncelleme arasında bir bağ yok. Her türlü cihaz güncellemeyi alır. İmei atılsın veya atılmasın.

Sistemde bir yavaşlık veya bir sıkıntı olunca twrp üzerinden format data yaparsınız olur biter.

Global rom kullanıyorsunuz ve root ,twrp yapmadınız ve gelen güncelleme ile telefonda sıkıntı oldu ve format atma ihitiyacı oldu. Hemen twrp yükleyip format data yaparsınız ve cihazı kapatıp açtığınızda twrp silinir ve OTA üzerinden güncelleme almaya devam edersiniz....

Anlaşıldı hocam teşekkürler

Oyla:
Üst Alt