- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 8
Arkadaşlar merhaba sorunu şöyle anlatıyım cihazım Mi 9T cihazın bootloader kilidi açık ve daha öncesinde twrp ve magisk işlemleri uygulanmıştı MIUI 11.0.5 güncellemesini twrp üzerinden yükledim ve gayet başarılı sonuç aldım daha sonrasında twrp girmeye çalıştığımda kendi stock recovery ekranı geldi bende twrp yi tekrar yüklemeye karar verdim ve forumdaki ilgili konudan yardım alarak işlemleri gerçekleştirdim işlemler pc üzerinde başarılı görünüyordu ancak pc üzerinden komutla twrp yi çalıştırmaya çalıştığımda mi logosu hemen yanıp sönüyordu ardından hiç bi tepki yok telefon olduğu gibi kalıyordu bende bir süre bekledikten sonra güç tuşuna basılı tutarak cihazı yeninden başlattım ve ses açma ve güç tuşuyla twrp ekranına girmeye çalıştım sonuç aynı yine stock recovery ekranı geliyordu yükleme işlemini 3-4 defa tekrarladım yok sonuç aynı daha sonra orange fox recovery yüklemek istedim ve olaylar tamamıyla aynı yine twrp ekranı gelmiyor. ekranda çıkan ilgili yazıları aşağıya bırakıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.