- Adım
- Ali
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 1
Merhaba. Arkadaşlar Xiaomi mi 9 se telefonumun daha önce ekranında sorun vardı. Hayalet ekran sorunu diye geçiyor
Ben de TWRP üzerinden rom yüklemeyi denedim. Belki bir yerde yanlış yapmış olabilirim, TWRP yükledikten sonra telefonumda Power + ses açma tuşu ile açıldı. Daha sonra gerekli şeyleri sildim, sonra ROM'u yüklemeye çalışırken hata verdi kırmızı renkli yazı ile, reboot yaptıktan sonra telefonum bu sefer Fastboot ekranında takılı kaldı. vbmeta uygulaması da bir işe yaramadı, TWRP tekrar açılmadı, yükleyemedim de, sadece Fastboot ekranı geliyordu karşıma, bu şekilde fastboot rom indirdim ve miflash ile kurmaya çalıştım, ve orada da 1 kez hata verdi. İşte bu hatadan sonra telefonum artık hiçbir şekilde açılmamaya başladı. Telefonu bilgisayara usb ile bağlıyorum, power tuşuna basılı tuttuğum zaman bilgisayar yeni donanım buldu bildirim sesi veriyor, fakat telefon titremiyor ve ekrana hiçbir şey gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Bu arada telefonu ısıtarak arka kapağını çıkardım, ve batarya'nın soket'ini çıkardım. Biraz bekledim tekrar yine taktım, bu uygulama sonrasında da telefon tepki vermiyor, açılmıyor.
Bu arada telefonu ısıtarak arka kapağını çıkardım, ve batarya'nın soket'ini çıkardım. Biraz bekledim tekrar yine taktım, bu uygulama sonrasında da telefon tepki vermiyor, açılmıyor.