Rot var en son 11 yükledim işte dolby nasol yükleniyorMerhaba hocam, hoparlör'e toz falan birikmiş olabilir. Sakız yardımı ile temizleme yapabilirsiniz. Cihazınızda root var ise Dolby yüklemenizi tavsiye ederim.
Bu konuları inceyebilirsiniz.Rot var en son 11 yükledim işte dolby nasol yükleniyor
teşekkür ederim deneyeceğimBu konuları inceyebilirsiniz.
Mod - [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3
Dolby Atmos, daha gelişmiş bir surround ses türüdür. Dolby Atmosfere bağlı ses kaynakları, yalnızca hoparlörlerinize gönderilen altı veya sekiz ses kanalı içermez. Bunun yerine, sesler 3B alanda sanal konumlarla eşlenir. Bu uzamsal veriler, bu sesleri dinleme alanınıza yerleştirmek için özel...forum.miuiturkiye.net
Mod - Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)
. Kurulum yaptığım cihaz: Mi 9SE Rom: MiUiMiX beta 9.12.12 Android: 10 Uyarı: Konuyu Youtube üzerinden araştırıp, kendi cihazımda deneyerek paylaştım.Benim cihazımda hiç bir sorun olmadan, ilk denememde 3 dk. bile sürmeden kurdum ve çalıştırabildim.Sorunsuz kullanılıyor. Sizin cihazınızda da...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Mi Max 3 Android 10 MIUI 11 Dolby Atmos Kurulumu
Mi Max 3 Android 10 güncellemesi ile Xiaomi cihazlarımızda çalışmayan Dolby Atmos'u nasıl çalıştıracağımızı hızlıca anlatacağım. Lafı uzatmadan başlayalım party~~sun~~ Kurulum İçin Gerekli Olanlar; Magisk İnternet Bağlantısı Kurulum Dosyaları İçin Tıklayın. Kurulum Adımları Kuruluma...forum.miuiturkiye.net
Denediniz mi sonuç nasıl?teşekkür ederim deneyeceğim