Yardım Xiaomi Mi 9 SE dokunmatik sorunu

nero19866

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 se
Konular
1
Merhaba arkadaşlar;

İki hafta önce yurtdışından getirilmiş imei atılmış mi 9 se satın aldım. Cihaz 15 günlük miui 12 yüklü. Cihaz bazen günde en az bir kez dokunmatik algılamıyor. Bazen ekran kendi kendine basma oluyor. Bu sorun yazılımsal mı, donanımsal sorun mu çözemedim. Eğer donunanımsal ise ekran dokunmatiğini değiştireceğim. Fakat yazılımsal ise boş yere ekranın orjinalliği bozulsun isteniyorum. Bazı anlar bunu yapmasından dolayı yazılamsal sorun olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde sorun ile karşılaşan oldu mu ?

cskn_0960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
note 9 pro
Konular
4
Merhaba arkadaşlar;

İki hafta önce yurtdışından getirilmiş imei atılmış mi 9 se satın aldım. Cihaz 15 günlük miui 12 yüklü. Cihaz bazen günde en az bir kez dokunmatik algılamıyor. Bazen ekran kendi kendine basma oluyor. Bu sorun yazılımsal mı, donanımsal sorun mu çözemedim. Eğer donunanımsal ise ekran dokunmatiğini değiştireceğim. Fakat yazılımsal ise boş yere ekranın orjinalliği bozulsun isteniyorum. Bazı anlar bunu yapmasından dolayı yazılamsal sorun olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde sorun ile karşılaşan oldu mu ?
Öncelikle merhaba bu sorununuz yeni oluştuysa ilk olarak ekranınızın temizliğine bakmanızı tavsiye ederim (rasgele bir yerlere giriyorsa tabiki )ama ikinci olarakta telefonun kasasında ekrana bombe veren bir şekil varmı buna bakın eğer arka cebinize koyup oturuyorsanız bu bombelerde maalesef böyle sorunlar yapabiliyor. Güncellemeyi yaptıktan sonra olduysada çoğu insan bu durumdan mağdur oldu maalesef bir sonraki güncellemeyi bekleyebilir yada rom atarak sürümünüzü eski sürüme çevirebilirsiniz. Eğerki geldiği günden beri ise donanimsaldir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt