Merhabalar arkadaşlar. Bana Xiaomi mi 9 modem dosyası lazım. Bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim.
E eeempusa Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım özgür Cihazım xiaomi mi 9 Yaş 32 Konum ankara Katılım 27 Ekim 2019 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Ocak 2023 #1 Merhabalar arkadaşlar. Bana Xiaomi mi 9 modem dosyası lazım. Bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim.
burhan0660 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burhan Cihazım mi max 2 Yaş 34 Konum ankara Katılım 2 Kasım 2017 Konular 27 Mesajlar 2.238 Çözümler 27 Tepkime puanı 1.174 Puanları 188 4 Ocak 2023 #2 eeempusa' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar. Bana Xiaomi mi 9 modem dosyası lazım. Bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... hocam bu işler biraz sorunludur ama " Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir " bu romu yükleyin şebeke gelince orjinal roma dönüş yaparsınız
eeempusa' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar. Bana Xiaomi mi 9 modem dosyası lazım. Bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... hocam bu işler biraz sorunludur ama " Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir " bu romu yükleyin şebeke gelince orjinal roma dönüş yaparsınız