E erdinc92 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Erdinç Cihazım Mi9 Yaş 27 Konum Zongudlak Katılım 13 Kasım 2019 Konular 17 Mesajlar 25 Tepkime puanı 1 Puanları 3 15 Mayıs 2020 #1 Yanlış yapmak istemiyorum yardimci olacak uyumlu root varmi yoksa hepsi aynimi modele gore değişikmi nasil yapicam?
Yanlış yapmak istemiyorum yardimci olacak uyumlu root varmi yoksa hepsi aynimi modele gore değişikmi nasil yapicam?
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.493 Puanları 338 15 Mayıs 2020 #2 erdinc92' Alıntı: Yanlış yapmak istemiyorum yardimci olacak uyumlu root varmi yoksa hepsi aynimi modele gore değişikmi nasil yapicam? Genişletmek için tıkla ... Rehber - [Android 10] Mi 9 - Magisk ile Root direk konu açmak yerine forumu inceleyerek bulabilirsiniz mesela. Oyla: Oyla 0 Downvote
erdinc92' Alıntı: Yanlış yapmak istemiyorum yardimci olacak uyumlu root varmi yoksa hepsi aynimi modele gore değişikmi nasil yapicam? Genişletmek için tıkla ... Rehber - [Android 10] Mi 9 - Magisk ile Root direk konu açmak yerine forumu inceleyerek bulabilirsiniz mesela.