Soru Xiaomi mi 9 a geçmelimiyiz?

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler dostlarım.
Xiaomi mi 8 kullanmaktayim mi 9 tanidimi yapilmis sıkı bir xiaomi kullanicisiyim mi 9 resmen satisa gectiginde almalimiyim ne gibi avantajlarim olur yoksa mi 8 de kalmam benim icin daha iyi olur mu? Birde mi 8 cihazima google camerayi nereden indirebilirim tesekkurler.

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bu kadar pahalı bir cihazın sadece kazancı kamera olur. Bence Snapdragon 855le 845 arasında pek bir fark yok wi fi 6 5G hızı ve Yapay zeka için alınmaz bence. Zaten ülkemizdeki intenet hızı belli internet paketlerin fiyatları belli ben 8 gb. Yani 4.5G LTE zaten yeterli 5G olursa fazla hızlı olur ve çabuk biter internet. Şu an LTE iyi. Kamera iyi sadece

Oyla:

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
bence kesınlıkle almalısın. cunku mı 8 artık işini görmez.
google kamera :
Bu camera modu mi 8 lite içinde kullanılır mı

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence kesınlıkle almalısın. cunku mı 8 artık işini görmez.
google kamera :
Hocam amacim gorgususluk etmek degildi merak ettiyim icin yazmistim ayrica hangisini indirmeliyim bu linktekilerin kusura bakmayin bilgisizim

Oyla:

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
İyi günler dostlarım.
Xiaomi mi 8 kullanmaktayim mi 9 tanidimi yapilmis sıkı bir xiaomi kullanicisiyim mi 9 resmen satisa gectiginde almalimiyim ne gibi avantajlarim olur yoksa mi 8 de kalmam benim icin daha iyi olur mu? Birde mi 8 cihazima google camerayi nereden indirebilirim tesekkurler.
Hocam size şöyle söyleyeyim . Snapdragon 835ten itibaren alabileceğiniz bütün android telefonlar günlük kullanımda vay be bu diğerinden bayağı iyiymiş dedirtmez biz cihazların zaten bütün gücünden istifade de etmiyoruz misal ben üniversite öğrencisiyim ve bize sunulan internet hizmetiyle 50-60mb/saniye indirme hızı yakalayabiliyorum ancak kendi evimde bu hız 2mb/sn civarı , bazen oyun oynarım pubg asphalt 9 order and chaos 2 falan ful ayarlarda oynarım bir kez olsun telefonum teklemedi pil kapasitesi 3300mAh 5-7saat ekran süresi 10-14 saat bekleme süresi alırsınız çünkü ne yaparsanız yapın zaten piliniz ortalama ekran açıkken 300-500ma kapalıyken 50-100ma deşarj olacaktır custom kernel , custom romlar her şey bu değerlere dahil , yok işte magiskle rootlayayım gms doze basayım ( Google hizmetlerine doz verince sizi temin ederim 1 saat fazladan ekran süresi kazanmayacaksınız ) reklamları engelleyeyim , çeşitli customization deneyeyim bunlar hep android fantazileridir. Cihazım mi6 ve mi9'da bu değerler ağzınızı açık bırakacak kadar değişmiyor. Bir üst modele asla ihtiyacınız yoktur . İhtiyacınız olan şey 2 yılda bir orijinal batarya değişimi yapmak ve donanımsal olarak cihazınızı korumaktır. Güzel fotoğraflar çekmek için gcam kullanabilirsiniz gerçekten fotoğraf kalitesini bambaşka boyutlara taşıyor onun haricinde anlatmak istediğim bu kadar iyi günler dilerim :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bence az daha bekleyin....hem telefon, hem de TV Plazma olarak kullanabilirsiniz...
Max 3 e büyük diyenler acaba buna ne diyecek....

Evet yepyeni Mi9 Mega Max Plus Plushaha--

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bence az daha bekleyin....hem telefon, hem de TV Plazma olarak kullanabilirsiniz...
Max 3 e büyük diyenler acaba buna ne diyecek....

Evet yepyeni Mi9 Mega Max Plus Plushaha--

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Mi Max 9 sızdırlma görüntüler olmasın hocam o :D

Oyla:

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam size şöyle söyleyeyim . Snapdragon 835ten itibaren alabileceğiniz bütün android telefonlar günlük kullanımda vay be bu diğerinden bayağı iyiymiş dedirtmez biz cihazların zaten bütün gücünden istifade de etmiyoruz misal ben üniversite öğrencisiyim ve bize sunulan internet hizmetiyle 50-60mb/saniye indirme hızı yakalayabiliyorum ancak kendi evimde bu hız 2mb/sn civarı , bazen oyun oynarım pubg asphalt 9 order and chaos 2 falan ful ayarlarda oynarım bir kez olsun telefonum teklemedi pil kapasitesi 3300mAh 5-7saat ekran süresi 10-14 saat bekleme süresi alırsınız çünkü ne yaparsanız yapın zaten piliniz ortalama ekran açıkken 300-500ma kapalıyken 50-100ma deşarj olacaktır custom kernel , custom romlar her şey bu değerlere dahil , yok işte magiskle rootlayayım gms doze basayım ( Google hizmetlerine doz verince sizi temin ederim 1 saat fazladan ekran süresi kazanmayacaksınız ) reklamları engelleyeyim , çeşitli customization deneyeyim bunlar hep android fantazileridir. Cihazım mi6 ve mi9'da bu değerler ağzınızı açık bırakacak kadar değişmiyor. Bir üst modele asla ihtiyacınız yoktur . İhtiyacınız olan şey 2 yılda bir orijinal batarya değişimi yapmak ve donanımsal olarak cihazınızı korumaktır. Güzel fotoğraflar çekmek için gcam kullanabilirsiniz gerçekten fotoğraf kalitesini bambaşka boyutlara taşıyor onun haricinde anlatmak istediğim bu kadar iyi günler dilerim :)
Çok iyi analatmışsınız hocam. Android fantazisi olarak ise 1 kere rom,kernel ve root atılıp öyle devam etmek en iyisi yinede.

Oyla:
Üst Alt