Yardım Xiaomi mi 8se

• Konbuyu başlatan Ali46
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 484

Ali46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali DOĞAN
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stable v11.0.3.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım mi 8se yanlış rom yükledim cihazım kendini açmıyor ve trwp üzerinden hiçbir şekilde rom yükleyemiyorum sürekli hata veriyor yada trwpyi tekrar başlatıyor bu konuda bilgisi olan birisi var ise Yardım etsinn. HELP ME!!!

Ali46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali DOĞAN
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash ile orjinal romunu yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Hocam sadece çin romu yükleyebiliyorum başka bir rom yüklenmiyor bootleader kilidini açıyorum trwpyi yüklüyorum global romu atıp yüklüyorum reboot system diyince telefon açılmıyor ve fastboot moduna giriyor. ne yapmam gerekli hocam telefon bozulmadı inşallah :(

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam sadece çin romu yükleyebiliyorum başka bir rom yüklenmiyor bootleader kilidini açıyorum trwpyi yüklüyorum global romu atıp yüklüyorum reboot system diyince telefon açılmıyor ve fastboot moduna giriyor. ne yapmam gerekli hocam telefon bozulmadı inşallah :(
Bu konudaki Fastboot ta kalma başlığını bulun adımları uygulayın sorunsuz kurulum yaparsınız. Cihazınız bozulmamış sadece bilmediğiniz işlemleri yapıyorsunuz :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Telefon kolay bozulmaz. Siz softwarexpert arkadaşımızın verdiği linke bir göz atın. İşlemleri doğru yaptığınız takdirde olmaması için bir sebep yok.

Oyla:

Ali46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali DOĞAN
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütün adımların hepsini uyguladım hocam telefona ne yapsam olmuyor çin romu açılıyor herşeyi yapıyorum bootleader kilidini acıyorum trwp'yi kuruyorum global romu yüklüyorum telefon kendini fastboot romuna atıyor gerçekten moralimi bozuyor ilgi alakanız için çok teşekkür ediyorum.;(;(

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt