- Adım
- Dursun
- Cihazım
- Zenfone 3
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Miui 10.0.3.0
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Öncelikle merhaba bı kaç sorum ve sorunum var şimdiden teşekkürler Mı 8 128 GB android 8.1 ve miui 10.0.3.0 versiyonunu kullanıyorum Hepsiburadadan ithalatçı garantili aldım
Sorun 1 : amoled ekranin artısi olan sürekli ekran açık modunu kullanıyorum çokta seviyorum 2 haftadır filan saat takılı kalıyor ekrana dokunca yada bazen kendine kendine gerçek saati gösteriyor bazende hıc sorun yapmıyor bu benim için önemli oluyor gereksiz olsa zaten kapatırdim
Sorun 2 : kendi mesajlar uygulamasında ben birine mesaj attığımda gelen mesajı kayıtlı değilmiş gibi gösterip ikinci mesaj oluşturuyor
Sorum 1 : Mı 8 Türkçe Google asistan geldi mi ?
Sorum 2 :
mı 8'de var dediği özellik bende yok neden acaba 9.0 gelince mı olucak cevaplarsaniz teşekkürler
Sorun 1 : amoled ekranin artısi olan sürekli ekran açık modunu kullanıyorum çokta seviyorum 2 haftadır filan saat takılı kalıyor ekrana dokunca yada bazen kendine kendine gerçek saati gösteriyor bazende hıc sorun yapmıyor bu benim için önemli oluyor gereksiz olsa zaten kapatırdim
Sorun 2 : kendi mesajlar uygulamasında ben birine mesaj attığımda gelen mesajı kayıtlı değilmiş gibi gösterip ikinci mesaj oluşturuyor
Sorum 1 : Mı 8 Türkçe Google asistan geldi mi ?
Sorum 2 :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mı 8'de var dediği özellik bende yok neden acaba 9.0 gelince mı olucak cevaplarsaniz teşekkürler