Yardım Xiaomi mi 8 simkart sorunu

sonkray

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hikmet
Cihazım
mi 5s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.06
Telefon Modeli
Xiaomi mi8 6/128gb
Bootloader Kilidi
Açık
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 cihazımda bu gün 4.5g ye geçince telefon sürekli reset atıyor simkart şifremi girince direk tekrar reset atıyor şuan tek yapabildiğim telefonu 2.g ye alıyorum sıkıntı olmadan kullanıyorum ama 4.g ye geçince tekrardan resetleme oluyor 3g de ne şebeke nede nete girebiliyorum cihazımda düşme veya sert bir darbe kesinlikle yok ısınma felan batarya şişmesi felan da yok hard reset yaptım sonuç aynı güncelleme paleti indirdim güncelleyiciden tekrar MIUI 11 sürümünü kurdum sonuç yine aynı Mobil ağ sıfırlama apn felan hepsini yaptım hala sonuç yok yapmadiklarim 1. MIUI tool ile yeni bir rom kurmadım
2.teknik servise vermedim

Konuyla ilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Not: hattım Turkcell 4.5g aboneliğim açık alternatif hat felan kullandım sonuç aynı.

sonkray

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hikmet
Cihazım
mi 5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilidi açık ise rom değiştirin diyebilirim
Şuan pc yok yanımda en kısa zamanda deneyeceğim bir kaç eski forumlarda baktım bataryadan kaynaklı olduğunu okudum ilk önceliğim servise vermeden halletmek yeni bir rom kurmak mantıklı deneyeceğim en kısa zamanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki benim bilmediğim basit bir yöntemi olur mu diye forumda konu açtım bakalım inşallah basittir.

Oyla:

sonkray

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hikmet
Cihazım
mi 5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu konuyla ilgili bilgisi olan

Oyla:

Erkut Erdem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 cihazımda bu gün 4.5g ye geçince telefon sürekli reset atıyor simkart şifremi girince direk tekrar reset atıyor şuan tek yapabildiğim telefonu 2.g ye alıyorum sıkıntı olmadan kullanıyorum ama 4.g ye geçince tekrardan resetleme oluyor 3g de ne şebeke nede nete girebiliyorum cihazımda düşme veya sert bir darbe kesinlikle yok ısınma felan batarya şişmesi felan da yok hard reset yaptım sonuç aynı güncelleme paleti indirdim güncelleyiciden tekrar MIUI 11 sürümünü kurdum sonuç yine aynı Mobil ağ sıfırlama apn felan hepsini yaptım hala sonuç yok yapmadiklarim 1. MIUI tool ile yeni bir rom kurmadım

Not: hattım Turkcell 4.5g aboneliğim açık alternatif hat felan kullandım sonuç aynı.
Kardeşim sıkıntıyı çözdüm mu

Oyla:

viserion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Viserion
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Sonrasında fark ettim ki sim kartın yüzeyi kirli olduğu için temassızlık yapıyormuş. Sim kartı temizledikten sonra bir sorun kalmadı.

Oyla:

Erkut Erdem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0

Bende de buna benzer sıkıntı var anten kablosu çıkmış olabilir eğer telefon düştüyse yada sert bir yere falan sert biraktiysaniz anten kabloları dan yapıyor

Oyla:

sonkray

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hikmet
Cihazım
mi 5s
Konular
3
arkadaşlar sorunu teknik sevrise göndererek çözüm parça değişimi yapıldı ama hangi parça olduğunu bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt