Yardım xiaomi mi 8 sim kart ve wifi sorunu

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
arkadaslar selamun aleykum 2 gun once konu acmisdim mi8 brick olmusdu sukur duzeltdim bugun.simdiyse boyle bir sorun ve sorunlar var.telefon duzeldi wifi ve sim kartda bir sorun yoktu sebeke full cekiyodu wifi de calisiyordu.simdiyse boyle bir problem var.sim kart suan var telde ama hizmet yok yaziyor ve wifi tusuna bastigim zaman bile wifi gelmiyor ayarlardan wifi ye giriyorum aciyorum wifi wifi aciliyor yaziyor ama acmiyor bazende ayarlar durduruldu hatasi veriyor bazende donuyor telefon kilit tusunu bastigim zaman calisiyor.anlamadim bu isi.acaba anakartda bir problem varmi ? anakartda wifi ve sim kart antenalari var olarda bir problem olurmu ? yoksa ki sistemle ilgili bir hatami ? telefon Cin romu cikmis sonradan global rom yuklenmistir.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
İmei Repair yapılmış bir cihaz ise, yanlış ve hatalı uygulamalar sonucu bu gibi sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Doğru işlemleri veya işin ehli kişilere repair yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır.

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei atilmamis bir cihaz china surumlu telefon global rom yuklenmis android 10 tabanli miui 11.0.6 surumu mevcut.telefon sim kartda hatlari cekmiyor 5hatt var ama altindada x isareti var.wifi calisiyor suan.modem dosyasi filanmi eksik telefonda ? ve nerden modem dosyasi bulabilirim yardimci olabilirmisin kardesim bana

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
imei atilmamis bir cihaz china surumlu telefon global rom yuklenmis android 10 tabanli miui 11.0.6 surumu mevcut.telefon sim kartda hatlari cekmiyor 5hatt var ama altindada x isareti var.wifi calisiyor suan.modem dosyasi filanmi eksik telefonda ? ve nerden modem dosyasi bulabilirim yardimci olabilirmisin kardesim bana

Yurt dışı bir cihaz ise, İmei süreleriniz dolduğu için kapanmış olma ihtimali olabilir mi? Cihazın imeilerini sorgulatabilir misiniz?

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
xihaz imeilerini sorgulattim 2taneside aktif durumda yani.mi.comdan imei sorgullatigim zamanda modelin numarasini filan duzgun buluyor.yani imeiler saglam.onlarda sorun yok.oglen saatinde telefon brick olmusdu gittim duzelttirdim.yeniden bootloader kilitini actim oglen sim yuvalari calisiyordu 5hatt bile cekiyordu simdi ise hic cekmiyor hatt.anlamadim gitti bu sorunu.eger donanimsal bir ariza varsa zaten hic calismaz ama calisiyor bazende calismiyor.bazen dedigim 4 5 saat oldu hattin asagisinda x isareti var.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
xihaz imeilerini sorgulattim 2taneside aktif durumda yani.mi.comdan imei sorgullatigim zamanda modelin numarasini filan duzgun buluyor.yani imeiler saglam.onlarda sorun yok.oglen saatinde telefon brick olmusdu gittim duzelttirdim.yeniden bootloader kilitini actim oglen sim yuvalari calisiyordu 5hatt bile cekiyordu simdi ise hic cekmiyor hatt.anlamadim gitti bu sorunu.eger donanimsal bir ariza varsa zaten hic calismaz ama calisiyor bazende calismiyor.bazen dedigim 4 5 saat oldu hattin asagisinda x isareti var.

Bu durumda cihazınıza işlem yaptırdığınız yere göstermeniz daha sağlıklı olacaktır.

keremcfcglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Cihazım
mi8
Konular
1
bırebır aynı sorun var bendede ekstra olarak telefon kendıne reset de atıyor

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
bırebır aynı sorun var bendede ekstra olarak telefon kendıne reset de atıyor
aynen qardas bende bu simkart hattda x isareti oldugunda wifi bile acmiyor kendi kendine reset atib duruyor.en sonda ucak moduna aldim wifi filan oyle calisiyor.suan gayet iyi.ama bi tek hatt calismiyor.tamirede goturdum iyi para saydilar anakartda problem varmis

keremcfcglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Cihazım
mi8
Konular
1
aynen qardas bende bu simkart hattda x isareti oldugunda wifi bile acmiyor kendi kendine reset atib duruyor.en sonda ucak moduna aldim wifi filan oyle calisiyor.suan gayet iyi.ama bi tek hatt calismiyor.tamirede goturdum iyi para saydilar anakartda problem varmis
Birsürü telefoncuya goturdum anakart degıl yazılım dedıler 200 tl aldılar duzelmedı . Tam olarak anakartın neresınde nasıl bır sorun bılıyormusun bare soylıyım oraya baksınlar mahvoldum 1 aydır

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
Birsürü telefoncuya goturdum anakart degıl yazılım dedıler 200 tl aldılar duzelmedı . Tam olarak anakartın neresınde nasıl bır sorun bılıyormusun bare soylıyım oraya baksınlar mahvoldum 1 aydır
kardesim nasil anlatayim bilmiyorumki.bana soylediler ki analartda mikro sxem deyisecekmis.bununda adi setavoy mu bisey.azerbaycanli oldugum icin bilmiyorum sizde karsiligini kelimenin.ama sunu soyle gosterdigin kisilere.mi8 wifi ve sebeke mikrosxemi ayni.2side bir yerde.onlara baktir.sorun onlardaysa degistir gitsin.kardesim sen anlat iste sorunun boyle oldugunu.rom atmakla alakali olmadigini soyle.servise gotur baktir

Üst Alt