- Adım
- Mehmet Akif
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global V12.0.2.0.
- Telefon Modeli
- Xiaomi mi 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Xiaomi mi 8 telefonum durduk yere kendi kendi şebeke gidiyor mobil veri çalışmıyor arama yapmıyor birisi beni aradığında ulaşılmıyor. 2-3 kere yeniden başlattığım zaman sorun düzeliyor belirli bir süre sonra tekrar yapıyor.
Bu sorun için bir telefoncuya verdim. Kendisi ürün yazılımında bir sorun var yazılım atılması gerekiyor dedi ve bunun için teknik servise gönderebilirim dedi.
Telefonum garanti filan bitti. Ben yazılım yükleyebilir miyim veya sorunun başka bir çözümü var mıdır. (Format attım ama düzelmedi.)
Not: telefonumda ki yüklü versiyon kaç unuttum ürün şuan telefoncu da diye en son versiyonu yazdım.
Bu sorun için bir telefoncuya verdim. Kendisi ürün yazılımında bir sorun var yazılım atılması gerekiyor dedi ve bunun için teknik servise gönderebilirim dedi.
Telefonum garanti filan bitti. Ben yazılım yükleyebilir miyim veya sorunun başka bir çözümü var mıdır. (Format attım ama düzelmedi.)
Not: telefonumda ki yüklü versiyon kaç unuttum ürün şuan telefoncu da diye en son versiyonu yazdım.