Yardım Xiaomi Mi 8 Pro This Device is Locked Hatası

takix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi Mi Stick
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Xiaomi Mi 8 Pro This Device iş Locked hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı telefoncu 800 TL istiyor hesabı kaldırmak için uzaktan çözebilecek varsa gerçekten çok duacı olacağım. Bu arada edl mod almayı cımbız ile denedim ama başarılı olamadım

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Merhaba,

Xiaomi Mi 8 Pro This Device iş Locked hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı telefoncu 800 TL istiyor hesabı kaldırmak için uzaktan çözebilecek varsa gerçekten çok duacı olacağım. Bu arada edl mod almayı cımbız ile denedim ama başarılı olamadım
telefonu sıfırlayıp hat takmadan ve wifi ye baglamadan acıp kurabilirseniz geliştiri seçeneklerinden usb hata ayıklama açın adb den mı account mı cloud cihazı bul uygulamalarını kaldırın deneyin ya açılır yada yeniden başlattıgınızda logoda kalır denemek ve sorumluluk size ait
yada ücretli bypass yaptırabilirsiniz H.kadioglu

Oyla:

takix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi Mi Stick
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu sıfırlayıp hat takmadan ve wifi ye baglamadan acıp kurabilirseniz geliştiri seçeneklerinden usb hata ayıklama açın adb den mı account mı cloud cihazı bul uygulamalarını kaldırın deneyin ya açılır yada yeniden başlattıgınızda logoda kalır denemek ve sorumluluk size ait
yada ücretli bypass yaptırabilirsiniz H.kadioglu
Hocam cihaz açıldıktan sonra hesap şifresi girmesi istiyor ve en fazla wifi ekranına geçebiliyorum

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
sıfırladıktan sonra da mı istiyor? hat takıp internete bağlamadan öyle ise bypass harici çareniz yok gibi..

Oyla:

takix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi Mi Stick
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfırladıktan sonra da mı istiyor? hat takıp internete bağlamadan öyle ise bypass harici çareniz yok gibi..
Bunu evde nasıl yapabilirim edl program vs tarif edebilirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz test point falanda biliyorum az çok

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Bunu evde nasıl yapabilirim edl program vs tarif edebilirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz test point falanda biliyorum az çok
edl den bişey yapamazsınız yazılım da yükleseniz sürümde düşürseniz kilit kalkmaz edl den ücretsiz yapabileceğiniz bişeyde yok, bootloader kilidiniz açık olsa aosp rom atar kullanırdınız şuan tek çareniz dediğim gibi ya mı account uygulamalarını silebilmek ki global romda soft brick e düşüyor onu deneyebılırsınız yada bypass yaptırabilirsiniz...

Oyla:
Üst Alt