Yardım Xiaomi mi 8 lite ve Netflix

velicanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Can
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta v10.0.5.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, xiaomi mi 8 lite kullanıyorum gayet memnunum ama netflix de ultra hd paketim var ve televizyon olsun her yerde hd ibaresi var izleyebiliyorum fakat telefonumda hd ibaresi gözükmüyor eski telefonum lg g3 de hd izleyebiliyordum ama şu an ki mi 8 lite telefonumda hd yazısı bile yok hd izleyemiyorum neden ? Global rom ve play store den indirdim netflixi lütfen yardım

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Netflixi mobil cihazlarda hd izleyebilmek için Widevine L1 sertifikası gerekiyor. Bu sertifika google tarafından sağlanıyor ve ücretsiz bildiğim kadarıyla. Ama xiaomi sağolsun Widevine L3 sertifikasını koymuş tüm cihazlarına en üst cihazlarıda dahil maksimum 540p izleyebiliyoruz.

Oyla:

velicanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Can
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netflixi mobil cihazlarda hd izleyebilmek için Widevine L1 sertifikası gerekiyor. Bu sertifika google tarafından sağlanıyor ve ücretsiz bildiğim kadarıyla. Ama xiaomi sağolsun Widevine L3 sertifikasını koymuş tüm cihazlarına en üst cihazlarıda dahil maksimum 540p izleyebiliyoruz.
Anladım hocam peki widevine l1 sertifikasını nereden elde elebiliriz veya en yüksek kalitede izlemem için ne yapmam lazım ?

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Anladım hocam peki widevine l1 sertifikasını nereden elde elebiliriz veya en yüksek kalitede izlemem için ne yapmam lazım ?
Bunun maalesef bir çözümü yok. Normalde donanımsal bir müdahale gerekiyormuş ama 1-2 aydır poco f1 modeline güncelleme ile getirmeye çalışıyorlar hala gelemedi. Onda düzgün çalışırsa belki diğer cihazlarada gelebilir

Oyla:
Üst Alt