Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Ses Problemi

serghein

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sergen
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.0.5.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 8 Lite 64 Gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese,

1 buçuk hafta önce Xiaomi Mi8 lite aldım. Telefon görüşmelerimde herhangi bir sıkıntı yoktu bir kaç gün sonra arama yaptığımda sesimin karşı tarafa gitmediğini ve karşı tarafında sesinin bana gelmediğini farkettim. Telefonu kapatım açtım düzeldi. Bu 2 kez daha başıma geldi. Mikrofon ve kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok sıkıntı yazılımsal olarak düşünüyorum. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa önerilerini alabilir miyim? Fabrika ayarlarına dönüş yapsam düzelir mi? Bu arada cihazım global rom herhangi bir müdahale edilmemiş bir cihaz.

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Yaklaşık 1 aydır Mi 8 Lite kullanıyorum. Belirtmiş olduğun problem bir veya iki kez başıma gelmiştir. Bu problemin aynısı farklı cihazlar kullanırkende başıma geliyordu. (Samsung S8+, iPhone 7 Plus vs.) Sesin gitmediği ve karşıdan ses gelmediği zamanlarda çağrıyı sonlandırıp tekrardan arama gerçekleştirdiğimde çözülüyordu. Sorun operatörlerden kaynaklı büyük ihtimalle. Sorunun cihazdan kaynaklandığını düşünüyoryan şayet ikinci bir çözüm olarak telefona hard reset atabilirsin veya bootlader kilidini açarak fastboot yöntemi ile cihazına global romu tekrardan flashlayabilirsin.

Oyla:

emin46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
0
Merhaba herkese,

1 buçuk hafta önce Xiaomi Mi8 lite aldım. Telefon görüşmelerimde herhangi bir sıkıntı yoktu bir kaç gün sonra arama yaptığımda sesimin karşı tarafa gitmediğini ve karşı tarafında sesinin bana gelmediğini farkettim. Telefonu kapatım açtım düzeldi. Bu 2 kez daha başıma geldi. Mikrofon ve kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok sıkıntı yazılımsal olarak düşünüyorum. Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa önerilerini alabilir miyim? Fabrika ayarlarına dönüş yapsam düzelir mi? Bu arada cihazım global rom herhangi bir müdahale edilmemiş bir cihaz.
aynı sorun Xiaomi mi8 lite telefonumda bugün görülmeye başladı. Birini ararken çalmıyor bir süre sonra karşıdaki telefonu açıyor, saniye sayacı saymaya başlıyor fakat ne karşıdakinin sesi geliyor ne benim sesim karşıya gidiyor. kapatıp tekrar tekrar arasam da sorun çözülmüyor. son çare olarak WhatsApp'tan sesli internet arama yapıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olur musunuz

Oyla:
Üst Alt