Yardım Xiaomi mi 8 lite iyileştirme

raychic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
SM-j200f
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba xiaomi mi 8 lite kullanıyorum telefon çok yavaşladı. garantiside bittiği için format atmak istiyorum ancak daha önce hiç atmadım. Ayrıca yazılım ile telefonun kamerası daha iyi oluyor die duyum aldım dogrumu bilmiyorum.

Kısacası telefonu komple sıfırlayıp eskisinden daha iyi hale nasıl getirebilirim? Hangi adımları izlemem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-05-01-26-26-247_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-04-05-01-26-26-247_com.android.settings.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 23

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba xiaomi mi 8 lite kullanıyorum telefon çok yavaşladı. garantiside bittiği için format atmak istiyorum ancak daha önce hiç atmadım. Ayrıca yazılım ile telefonun kamerası daha iyi oluyor die duyum aldım dogrumu bilmiyorum.

Kısacası telefonu komple sıfırlayıp eskisinden daha iyi hale nasıl getirebilirim? Hangi adımları izlemem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
bootloader kilidi açıp eu 12.5.1 sürümünü yükleyin . Bu cihaz için en iyi miui sürümü benim bildigim odur

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
evet mi 8 lite için en ideal rom suan 12.5.1

Oyla:

raychic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
SM-j200f
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet mi 8 lite için en ideal rom suan 12.5.1
Bootloader kilidini açtım. Eu 12.5.1 link var mı acaba birde onu kurmak için twrp mi yüklemek lazım. Baya karışık romlar-uygulamalar var. Çok anlamiyorum ben. Çok fazla rehber var ama hangisi bana gerekli onu anlamadım. Geçen çin romu indirdim galiba. Mi flash uygulaması ile yüklemeye çalıştım. Yüklediğim romun Fastboot özelliği yok diye hata verdi galiba anlamadım.

Kısacasi bootloader açık. Bana eu 12.5.1 rom linki lazım ve onu kurmak için hangi adımları izlemem gerekiyor.

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Bootloader kilidini açtım. Eu 12.5.1 link var mı acaba birde onu kurmak için twrp mi yüklemek lazım. Baya karışık romlar-uygulamalar var. Çok anlamiyorum ben. Çok fazla rehber var ama hangisi bana gerekli onu anlamadım. Geçen çin romu indirdim galiba. Mi flash uygulaması ile yüklemeye çalıştım. Yüklediğim romun Fastboot özelliği yok diye hata verdi galiba anlamadım.

Kısacasi bootloader açık. Bana eu 12.5.1 rom linki lazım ve onu kurmak için hangi adımları izlemem gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

standart twrp kurulumu farklı birşey yapmana gerek yok herhangi bir kurulum anlatımından faydalanbilirsin forumdaki

Oyla:
Üst Alt