Anket Xiaomi Mi 8 için en ideal rom hangisi?

Sizce Mi 8 için herşeyiyle(sertifika,ses,kamera,yüz tanıma,bildirim)en ideal rom hangisi?

• Miui 10 Global stable

Oy: 25 38,5%
  • Miui 10 Global Beta

Oy: 12 18,5%
  • Miui 10 Eu stable

Oy: 9 13,8%
  • Miui 10 Eu Beta

Oy: 8 12,3%
  • Diğer Custom Rom(açıklarsanız sevinirim)

Oy: 8 12,3%
  • Miui 10 China Stable

Oy: 3 4,6%

• Kullanılan toplam oy
    65

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Arkadaşlar merhaba iyi günler,
Ben Mi 8 telefonum Miui 10 eu stable kullanmaktayım. Roottan çekindiğim için güvenilir bulmadığım için Miui 10 global stableye geçmek istiyorum ama sertifika sorunu yüz tanıma bölge saçmalığı, hoparlör ve kulaklık sesinden dolayı Miui 10 eu stableden vazgeçemedim. Sizlerden hangi roma geçme konusunda fikirlerinizi bekliyorum

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Xiaomi.Eu Stabil Çok İyi Kur Sonrasını Düşünme.

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Ben China rom seviciyim. Bugün eu stable'den global stable ye döndüm. Eu stable de gece çekimi diğer romlardan çok kötü geldi. Bana göre hala en iyi foto çeken rom china :) Daha china 10 stable yi denemedim. Bu fikirlerim 9,5 sürümü için. Bir iki haftalık kullanımdan sonra china 10 stable ye bakacağım.

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Ben China rom seviciyim. Bugün eu stable'den global stable ye döndüm. Eu stable de gece çekimi diğer romlardan çok kötü geldi. Bana göre hala en iyi foto çeken rom china :) Daha china 10 stable yi denemedim. Bu fikirlerim 9,5 sürümü için. Bir iki haftalık kullanımdan sonra china 10 stable ye bakacağım.
Romlar arasında bu kadar bariz farklar olması garip değil mi?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Kesinlikle katılıyorum. Aslında hiç işim olmazdı rom vs. falan. Ama china rom'daki aynı yerden aynı saatte çektiğim fotoğrafla, eu rom da aynı yerden aynı saatte çektiğim foto arasında fark var. Eu rom'daki çamur gibi. Ama Şu 1 saattir deneyimlediğim eu stable, global stable ye göre, sanki yarım tık veya bi' tık akıcı, hızlı çalışıyor. Ki eu rom china yı baz aldığı için, china da çok hızlı. Sanırım ben hiç bir zaman china romdan vazgeçemeyeceğim. :)

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Kesinlikle katılıyorum. Aslında hiç işim olmazdı rom vs. falan. Ama china rom'daki aynı yerden aynı saatte çektiğim fotoğrafla, eu rom da aynı yerden aynı saatte çektiğim foto arasında fark var. Eu rom'daki çamur gibi. Ama Şu 1 saattir deneyimlediğim eu stable, global stable ye göre, sanki yarım tık veya bi' tık akıcı, hızlı çalışıyor. Ki eu rom china yı baz aldığı için, china da çok hızlı. Sanırım ben hiç bir zaman china romdan vazgeçemeyeceğim. :)
Ben telefonu hep İngilizce kullanıyorum china rom gecersem bana bir zorluk cikarir mı

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Ben telefonu hep İngilizce kullanıyorum china rom gecersem bana bir zorluk cikarir mı

China rom u zaten ingilizce kullanabiliyorsunuz. O yüzden sorn yaşamazsınız. Ama china rom da google vs. yüklü olmadığı için, ilk başta google servisleri kurmanız lazım ki o forumda var zaten.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Dostlar eu stable romun ana kaynağı zaten china stable romdur yani china stable romum arındırılmış her ülke dili eklenmis versiyonudur bende bu romda devam etmeyi düşünüyorum oldukça memnunum degistirmeyecegim rootta bir sorun yaratmaz umarım

Üst Alt