Çözüldü Xiaomi mi 8 global güncelleme ve sorasi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bildiğiniz üzere güncelleme öncesinde kulaklik ile şarki dinlediğimizde, ses önce kisik ama herhangibir bildirim yada ekran kilitleyip veya actiktan 1 veya 2 saniye sora sesin yukseldiği hakkinda bilgiler mevcuttur. Doğrusu bu durumdan rahatsizdim ama yuksek ses beni doyuruyordu. Guncelleme sorasi ses onceki yuksek seviyeye ulasmamaktadir ki guncelleme aciklamasinda; sesin filtrelendiğini her muziğe veya doğa seslerine uygun hale getirildiği falan filan... Acikcasi ben yuksek ses istiyorum. Gerekirse rom değiştirmek istiyorum telefondaki bilgileri resimleri kayip etmeden eu roma geçebilir miyim? Yada ne yapmam gerek... Youtubeden yada farkli konular altinda xiaomi bilgilerini arastirdim yaklasik 1 sene once ayni sorun mi 6 da olmus onada cozum olarak eski surumdeki ses mixerini ve bazi kucuk dosyalari telefona twrp araciğili ile flashlamasini onermisler... acaba xiaomi 8 icin böyle bir yol var mi? herseyi gectim son çare olarak eski global surume bilgilerimi yitirmeden nasil geçerim lutfen yardim beyler :( not : mi 8 128 gb modeli
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş 10 saniyede seni bu dertten kurtarıyorum.Ne rom ne root hicbir seye gerek yok.Bölgeyi hindistan olarak değistir, kulaklıgını tak, keyfine bak
Az sora deniycem olurda bu gün cok dua kasmiş olucaksiniz :)))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş 10 saniyede seni bu dertten kurtarıyorum.Ne rom ne root hicbir seye gerek yok.Bölgeyi hindistan olarak değistir, kulaklıgını tak, keyfine bak
Kardesim ses normale döndü allah senden razi olsun :)

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt