- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 9
Arkadaşlar merhaba amerikada xiaomi mi 8 aldım ve bu benim ilk xiaomi deneyimim olucak bugün itibari ile bl kilidi açma başvurusu yaptım 15 gün sonra açılacağı söyleniyor.Peki benim merak ettiğim soru şu ben xiaomi kullanmadığım için rom yükleme tarzı olaylar ile aram hiç yok bu kilit için gerekli 15 gün geçtikten sonra ne yapmam gerekiyor türkçe kullanmak için global rom yüklemem gerektiğini biliyorum ama nasıl yükliycem bilen varsa yada görüntülü anlatılan bir forum bilen varsa söyleyebilirmi. Bu global rom yükleme işi çok zor mu kendi başıma yapabilirmiyim ? Global rom daha tam oturmadığı için ufak hatalar olur diyolar benim yükledikten sonra sürekli güncellemem gerekicek anlaşılan güncellemeler kenndi mi gelicek yoksa benim tekrar tekrar yüklemem mi gerekli ? şuanda aklıma bunlar geliyor bunun dışında ilk defa xiaomi kullanıcak birine bu sorulardan başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar bu forumdan faydalanarak telefonu hayata döndürebilir diye umuyorum teşekkürler.