Xiaomi Mi 6'nın üretimi durduruldu mu?

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Merhabalar. Xiaomi Mi 6'nın üretiminin durdurulduğunu duydum. Bu doğru mu?

Teknosada ki bir çalışan söylemişti.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Şirket hedeflediği rakama ulaşmış ve istediği geliri elde etmişse durdurmuştur.
Zaten üst modelleri de çıktı artık üst modellerin satılması gerek bu yüzden de olmuş olabilir. Teknolojide olağan şeyler bunlar :)
Üst modelin önüne geçmesini engellemek :)

Konu sohbet bölümüne taşınmıştır :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s78de

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Durdursun zaten ahize yapamıyorlar daha, j7 prime alsam daha tatmin edici olurdu sanırım hem caps te gördüm babci de oynatıyormuş....

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim mi 6 da ghost screen vardı. 3 ay thh ile uğraştım değişim kararı için. Sonunda değişim kararı verildi. Ama şimdide stoklarda yok. Hepsiburadaya değişim kararını yolladım bakalım neler olacak :/

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Durdursun zaten ahize yapamıyorlar daha, j7 prime alsam daha tatmin edici olurdu sanırım hem caps te gördüm babci de oynatıyormuş....

MI6 yi alalım 5 ay oldu global rom custom rom denemediğim yazılım kalmadı. Bir defa bile böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bl kilidini açıp Xiaomi flashtool programından global stabil rom kur temiz. Eğer düzelmezse garantiye gönder muhtemelen donanımdandır.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
zaten piyasada mi 6 bulmak define bulmak gibi oldu uzun zamandır. özellikle son 2 aydır tamamen temin edilemez oldu. mi 6 kendinden beklenen misyonu fazlasıyla yerine getirdi.hızla gelişen teknolojide neredeyse 1,5-2 yıllık bir cihaz ister istemez "yeni teknoloji" adının gerisinde kalmaya başlıyor.bu misyonun yeni görev adamı mi 8.bakalım rakipleri karşısında nasıl bir konuma gelecek zaman gösterecek.

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
zaten piyasada mi 6 bulmak define bulmak gibi oldu uzun zamandır. özellikle son 2 aydır tamamen temin edilemez oldu. mi 6 kendinden beklenen misyonu fazlasıyla yerine getirdi.hızla gelişen teknolojide neredeyse 1,5-2 yıllık bir cihaz ister istemez "yeni teknoloji" adının gerisinde kalmaya başlıyor.bu misyonun yeni görev adamı mi 8.bakalım rakipleri karşısında nasıl bir konuma gelecek zaman gösterecek.

Benim için kötü olacak gibi. Mi 6 128 GB Seramik almıştım 2000TL ye. Ekran LG olduğu için ghost screen oldu. 3 ay thh ile uğraştım değişim kararı çıkardım. Ama şimdide telefon ortalıkta yok. Para iadesi olursa da 2000TL ye mi 6 gibi cihazda bulamam. Umarım stoklar tekrardan gelir.

s78de

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Benim için kötü olacak gibi. Mi 6 128 GB Seramik almıştım 2000TL ye. Ekran LG olduğu için ghost screen oldu. 3 ay thh ile uğraştım değişim kararı çıkardım. Ama şimdide telefon ortalıkta yok. Para iadesi olursa da 2000TL ye mi 6 gibi cihazda bulamam. Umarım stoklar tekrardan gelir.
Paranı geri al, mi6 alma.

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Paranı geri al, mi6 alma.

Parayı geri alsamda 2000 tlye mi 6 gibi cihazı nereden bulacam. Parayı alıpta düşük modelede geçmek olmaz. Üst modeller içinde örneğin mi 8 en az 1000 tl eklemek gerekiyor üzerine.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
aynen üstad maalesef temini bir hayli zor bir cihaz.para iadeni alman kaçınılmaz son olmaz umarım inşallah temin edilir cihaz.

Üst Alt