Yardım Xiaomi mi 6

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Sayın hocalarım abilerim biliyorum belki saçma gelicek ama ben global room kullanıyorum MIUI 11 geldi son ben bu global roomdan sıkıldım hem tema hem farklı uygulama ve program gibi çeşitli şeylerde hep sorun çıkarıyor sizden rica etsem Xiaomi mi 6 kulanicisiyim sizce hangi room kurmam gerekli yardımcı olurmusunuz isim verseniz ben onunla ilgili hem bilgi hemde kururumla ilgili bilgi edinim room değiştirmek için yardım telap ediyorim iyi geceler abilerim verdigim rahatsizliktan dolayı özür dilerim tsk ederim

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Size EU stabil tavsiye edebilirim. Tam ekran hareketleri yüz tanıma gibi özellikler ekleniyor cihaza. Kurulum için de burdan yararlanabilirsiniz:
Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Linkteki ilk 3 aşamayı uygulayın rom değişikliği tamamlanacak gerisi isteğinize kalmış. Sadece 3. aşamadaki rom olarak size beta yerine stabil uygun olacaktır onuda burdan indirebilirsiniz:

Oyla:

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size EU stabil tavsiye edebilirim. Tam ekran hareketleri yüz tanıma gibi özellikler ekleniyor cihaza. Kurulum için de burdan yararlanabilirsiniz:
Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Linkteki ilk 3 aşamayı uygulayın rom değişikliği tamamlanacak gerisi isteğinize kalmış. Sadece 3. aşamadaki rom olarak size beta yerine stabil uygun olacaktır onuda burdan indirebilirsiniz:
Tsk hocam

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bende Eu Rom öneririm. 11.0.2 sürümünü kullanıyorum, gayet memnunum.

Oyla:
Üst Alt