Çözüldü Xiaomi mi 6 varsayılan uygulama ayarı

emrebdt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1 sefer yanlışlıkla varsayılan tarayıcı için tarayıcı seçeneğini seçip bunu bir daha sorma kısmını işaretleyerek evet dedim.Artık her internet linkini açtığımda telefonun kendi tarayıcısıyla açıyor ve ayarlarda sıfırla dememe rağmen sıfırlamıyor ben bunu mecburen şimdilik chrome olarak işaretledim ama tekrar sormasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Ss de gözüktüğü seçilmedi demiyor ayarı sıfırlayınca bile tarayıcı seçili kalıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-09-10-02-08-725_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-06-09-10-02-08-725_com.android.settings.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 5

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Chrome'a uzun basılı tut. Uygulama bilgileri kısmına gir. Çıkan ayarlardan en aşağı in. Varsayılanları temizle diye bir ayar olacak, oradan temizle. Bir daha bir bağlantıya tıkladığında soracaktır.

Bu anlattığım MIUI 12 için böyle. Diğer sürümlerde farklı bir yerde olabilir. Ancak uygulama bilgileri kısmındadır her sürümde ayarı.

Oyla:

emrebdt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chrome'a uzun basılı tut. Uygulama bilgileri kısmına gir. Çıkan ayarlardan en aşağı in. Varsayılanları temizle diye bir ayar olacak, oradan temizle. Bir daha bir bağlantıya tıkladığında soracaktır.

Bu anlattığım MIUI 12 için böyle. Diğer sürümlerde farklı bir yerde olabilir. Ancak uygulama bilgileri kısmındadır her sürümde ayarı.
Dediğin gibi yaptım varsayılan ayarlanmadı dedi.Ben de varsayılan tarayıcıyı chrome seçip tekrar dediğini yaptım bu sefer temizlendi dedi ama bir linke tıkladığımda yine kendi tarayıcısında açtı sormak yerine.Yani olmadı kendi kendine tarayıcıyı seçiyo hep.Tek farkı şu oldu artık varsayılan tarayıcı seçili değil yani ne chrome seçili ne de kendi tarayıcısını ama sanırım tekrar sorma seçeneğini işaretlediğim için sormayıp yine açıyor tarayıcı ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde sorardı eskiden.Twitter linki ile deniyorum twitter uygulaması yüklü olmadığı için sormuyo muhtemelen ama yüklesem soracağına da sanmıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-09-11-52-10-682_android.jpg
    Screenshot_2021-06-09-11-52-10-682_android.jpg
    520,4 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Dediğin gibi yaptım varsayılan ayarlanmadı dedi.Ben de varsayılan tarayıcıyı chrome seçip tekrar dediğini yaptım bu sefer temizlendi dedi ama bir linke tıkladığımda yine kendi tarayıcısında açtı sormak yerine.Yani olmadı kendi kendine tarayıcıyı seçiyo hep.Tek farkı şu oldu artık varsayılan tarayıcı seçili değil yani ne chrome seçili ne de kendi tarayıcısını ama sanırım tekrar sorma seçeneğini işaretlediğim için sormayıp yine açıyor tarayıcı ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde sorardı eskiden.Twitter linki ile deniyorum twitter uygulaması yüklü olmadığı için sormuyo muhtemelen ama yüklesem soracağına da sanmıyorum.
Başka bir tarayıcı yükle, varsayılan tarayıcı sıfırlanır. Kaldırırsan da sıfırlanmış olarak kalacaktır. Böyle dene.

Oyla:

emrebdt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir tarayıcı yükle, varsayılan tarayıcı sıfırlanır. Kaldırırsan da sıfırlanmış olarak kalacaktır. Böyle dene.
Teşekkür ederim sorun halloldu başka bir tarayıcı yükledim ve sildim artık soruyor.

Oyla: Çözüm
Üst Alt