Yardım Xiaomi Mi 6 Unlock Sorunu

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sorunum biraz karışık ama umarım anlarsınız.
Şuanda telefonda miui 9 global beta rom mevcut.Ben telefonun bl kilidini açmak istiyorum ama %50 de takılıp kalıyor.Bu sorunu aşmak için de china developer rom kurmak gerekliymiş.Ben de china developer rom miui 9 indirdim.Telefondan updater dan güncelleme paketini seçiyorum ama güncelleme doğrulanamıyor other reason diye bir hata veriyor.Şimdi ben bu telefona nasıl china global yükleyebilirim?Önceki kullandığım telefonlarda download mode diye bir şey vardı istediğim stock yazılımı bu yolla yükleyebiliyordum.Bu cihaz için var mı?Bu işlem için bl klidini açmak gerekli mi?Sorun çok karışık gibi gözüküyor.Bilgi sahibi olan birileri yazarsa çok güzel olur.Teşekkürler.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar her yolu deniyorum ama bir sonuç elde edemedim.Yardım edecek yok mu? Delirmek üzereyim :D

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sorunum biraz karışık ama umarım anlarsınız.
Şuanda telefonda miui 9 global beta rom mevcut.Ben telefonun bl kilidini açmak istiyorum ama %50 de takılıp kalıyor.Bu sorunu aşmak için de china developer rom kurmak gerekliymiş.Ben de china developer rom miui 9 indirdim.Telefondan updater dan güncelleme paketini seçiyorum ama güncelleme doğrulanamıyor other reason diye bir hata veriyor.Şimdi ben bu telefona nasıl china global yükleyebilirim?Önceki kullandığım telefonlarda download mode diye bir şey vardı istediğim stock yazılımı bu yolla yükleyebiliyordum.Bu cihaz için var mı?Bu işlem için bl klidini açmak gerekli mi?Sorun çok karışık gibi gözüküyor.Bilgi sahibi olan birileri yazarsa çok güzel olur.Teşekkürler.
Romu telefon üzerinden indir indirir indirmez guncellemeden seç dene ben 3 kez PC den attım dogrulamadi indirim kurdum oldu telefon üzerinden

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Romu telefon üzerinden indir indirir indirmez guncellemeden seç dene ben 3 kez PC den attım dogrulamadi indirim kurdum oldu telefon üzerinden
China developer ve china globali indirdim fakat yüklenmiyor.

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Arkadaşlar bootloader klidim açık değil ve ben global betadan china developer roma nasıl geçeceğim?Geçme sebebim bootloader klidini açmak lütfen yardım edin

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar bootloader klidim açık değil ve ben global betadan china developer roma nasıl geçeceğim?Geçme sebebim bootloader klidini açmak lütfen yardım edin
forumda önemli ipuçları bölümünde xiaomi tool ile bootloader kilidni açmadan rom yükleme konusu var oraya göz atın.

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Benimde kilit açık değil 8.2 üzerine 8.5 global kurdum ama bir arkadaş beta kurdu kilit açık değil iken miui 9 u üzerine
beta kuruluyor zaten.Siz benim demek istediğimi anlamamışsınız.Betadan kararlı sürüme geçilmiyor.

Oyla:
Üst Alt