Haber Xiaomi Mi 6 Pro Kanlı Canlı Görüntülendi

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 477
Geçtiğimiz yıllar içerisinde Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı öğrenilen ancak daha sonra hakkında bilgi alınamayan cihaz Xiaomi Mi 6 Pro ortaya çıktı. Cihazın görüntüleri, birçok önemli özelliğini ve cihazın kimliğini açığa kavuşturdu.

Akıllı telefon sektöründe teknolojinin gelişmesiyle köşeden köşeye ekran gibi yeni özellikler hayatımıza girdi. Bu ekran türü kullanıldığında ön kameraya cihaz üzerinde yer kalmaması gibi ve gelişen teknolojiler sonucu ortaya çıkan daha birçok soruna inovasyon çözümler getiren Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, giriş ve orta seviye akıllı telefon sektöründe tanına bir isim.
2017'nin Nisan ayında piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Mi 6 ile güzel bir başarı elde eden Xiaomi'nin birkaç ay sonra Mi 6'nın Plus modeli Mi 6 Plus üzerinde çalışmalara başladığı ortaya çıkmıştı. Ne var ki Mi 6 Plus hiçbir zaman tanıtılmadı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaynak: Webtekno

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
Dalga geçiyor xiaomi

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga geçiyor xiaomi
Piyasada tutmuş bir telefonun daha iyi asarımlı ve daha geliştirilmiş bir versiyonunu yani bu telefonu piyasaya sürseydi bence çok tutardı. Demekki bu telefonla ilgili bilmediğimiz bir sorun var neden çıkartmadıkları hakkında araştırma yapıyorum.

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
Piyasada tutmuş bir telefonun daha iyi asarımlı ve daha geliştirilmiş bir versiyonunu yani bu telefonu piyasaya sürseydi bence çok tutardı. Demekki bu telefonla ilgili bilmediğimiz bir sorun var neden çıkartmadıkları hakkında araştırma yapıyorum.

şimdi sürer xiaomi için sorun mu zibilton tane telefon çıkartıyor :)

Üst Alt