Benim şimdi anlamadığım,arkadaş problem yaşayıp konu açmış iyi güzel.konunun sorunun aciliyetinden de bahsetmiş.şimdi empati yapıyorum;benim problemim olsa ve konu açsam çözüme ulaşmak için arada sırada bakarım,özellikle acilse daha fazla bakarım kim ne yazmış çözüm varmı yokmu diye.bu arkadaş konuyu açmış (üye olmadan konu aç kısmından) ve ortalarda yok.elbette olmayabilir,sonuçta çalışıyor ve girememiştir.peki ben bu yorumu neden yazıyorum,çünkü bu olaylar sıklıkla oluyor.özellikle üye olmadan konu aç kısmı olduğu için insanlar sadece üye olmadan konu açıp çözümü alıp gidiyorlar,ta ki bi daha sorun yaşayıncaya kadar.belki bu şeyler beni ilgilendirmez sonuçta bende normal bir üyeyim.ben
cantara hocamdan rica ediyorum "üye olmadan konu aç" kısmı gözden geçirilse daha iyi olur diye düşünüyorum.hem konu kirliliği oluyor çünkü bu şekilde konu açan kişiler aynı konu daha önce açılmış mı diye bakmıyorlar ve aynı konudan onlarca oluyor hemde yardımsever arkadaşlar değerli vakitlerini ayırıp sorunu olan çözüme ulaşsın diye ellerinden geleni yapıyorlar ama çoğu zaman bu yardımlar emekler harcanan vakit sanki duvara yada boşluğa gidiyor gibi oluyor ve ayrıca eminim ki üye olmadan konu açan arkadaşların çoğu artık hayali olarak bu sitede.site yönetiminin bu tür şeylere bakış açısını bilemem.ben sadece normal bir üye olarak nacizane fikrimi belirtmek istedim