Yardım Xiaomi Mi 6 İnternet Paylaşımı Sorunu ve 4G den 3Gye düşme

Ghors

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ghors
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Telefonun internetini paylaşıyorum ama bir süre sonra internet gidiyor yani interneti hala yayıyor ama girilmiyor ünlem çıkıyor. Ara sıra 4G den 3G ye geçiyor Türk Telekom Samsun'da yaşıyorum. Birde 4g den 3gye geçince tekrar 4gye geçmiyor. Nasıl çözebilirm

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Tercih edilen ağ türünden 4G olarak seçerseniz mümkün olduğu sürece 4G olur. Ancak Türk Telekom'dan kaynaklı olarak 3G'ye düşebilir. Bende de eve gidince 3G'ye düşüyor. Dışarı çıkınca 4G'e geri yükseliyor.

Bende internet paylaşımında bir sorun yok. Ancak interneti paylaştığım telefonda bağlandığım telefonda Xiaomi idi. Onla bir ilgisi olur mu bilmem.

Oyla:

Ghors

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ghors
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tercih edilen ağ türünden 4G olarak seçerseniz mümkün olduğu sürece 4G olur. Ancak Türk Telekom'dan kaynaklı olarak 3G'ye düşebilir. Bende de eve gidince 3G'ye düşüyor. Dışarı çıkınca 4G'e geri yükseliyor.

Bende internet paylaşımında bir sorun yok. Ancak interneti paylaştığım telefonda bağlandığım telefonda Xiaomi idi. Onla bir ilgisi olur mu bilmem.
Yani bazen tercih 3g de iken mobil veri hiç internet almıyor yani yukarda g h 4g falan yazmıyor 1 2 sn sonra geliyor buda oyunda problem yaratıyor.

Oyla:
Üst Alt