GXE 3D Curved Full Cover Screen Protector Tempered Glass for Xiaomi Mi 6, Anti Blue Light Soft Edge Glass Film for Xiaomi Mi6 M6
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
to Clipboard
(from AliExpress Android)
Kaliteliydi ama sipariş verirken yanlışlıkla beyaz çerçeve vermişim. 1 gün kullandım sonra çerçeveyi sökebilir miyim ki derken parçaladım. Yalnız zaten çerçeve hatları fazla kalın olduğundan ekrandan çok yiyor. Ama cam kaliteliydi. Mavisi olduğu halde bundan sonrakini tekrar buradan almadım.
2017 Newest Type-C Earphone Digital USB Headphone Accessory Wired Control In Ear Headset Digital Earphone For Smartphone
to Clipboard
Alınabilir. Kaydırmalı ses ayarı var. Mikrofonu yok. Dönüştürücüsüz. Kullanışlı.
Lavaza Luxury Marvel Comics logo Hard Case for Xiaomi Mi 6 5 5s Plus Redmi 3 3S 4 Pro 4 Prime 4A Note 2 3 Pro 4 4X mi6 mi5 mi5s
to Clipboard
Deneme amaçlı kartal benzeri şekilli olanı aldım. Ama 360 korumalı olmayınca hiç kullanmadım. Baskısı da ne kötü ne iyi.
Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition Redmi 5A 3S 4X Note 4 Global Version XIAOMi 6 5 mi5X Screen Protector
to Clipboard
Klasik şeffaf koruyucu cam. Ama kenarları komple hat şeklinde yapışmadı.
TOBOCLOO Full Tempered Glass For Xiaomi Mi5 Mi 6 Mi6 5S Plus RedMi 3 3S PRO Note 4 Global 4X 4A Screen Protector Protective Film
to Clipboard
Telefonu önce siyah alacağım için siyah sipariş etmiştim. Sonra mavi alınca değişik bi şey oldu. Hala kullanıyorum. 2 3 defa tak çıkar yaptım. Ama sıkıntı yok. Renk sıkıntısı olmasa sıkıntı yok.
FLOVEME Case For Xiaomi Redmi 4X 3 4A Note 4X 4A For Xiaomi mi6 5S Hollow Breathable PC Cover For Xiaomi Redmi Note 4 3 Case
to Clipboard
Önce siyah sonra mavi renk sipariş ettim. Kaliteli. İnce. Güzel. Arada kullanıyorum.
KISSCASE For Xiaomi Redmi 4X Case for Xiaomi 5 5S 6 redmi Note 4 Pro Phone Case 3 in 1 360 Full Protective PC Phone Case Coque
to Clipboard
(from AliExpress Android
Tam koruma isteyenler için 1 numara diiyebilirim. Biraz kalınlaştırıyor ama hakkını da veriyor. Hala kullanıyorum.
New 0.26mm Full Screen Tempered Glass Film For Mi6 Xiaomi MI 6 Screen Protector Glass On Xiomi mi 6 Blue protective Saver 9H
to Clipboard
Bu akşam sipariş ettim mavi renk çerçeve. Bakalım bu sefer ne olacak?