Yardım Xiaomi Mi 6 Ekran Kasadan Ayrıldı.

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Xiaomi mi 6 cihazım 3 defa Delta servise gittikten sonra tüm sorunları çözüldü derken.. Ekran ve arka kapak kasadan ayrıldı. 3 defa garantiye gidince sürekli cihaz açıldığı için son yapıştırma işlemi resmen berbat yapılmış. Acaba kendim yapıştırabilir miyim? ne yapmalıyım. Niğde'de yaşıyorum. hiç iyi usta yok buralarda. Delta servise tekrar göndersem hatalarını kabul etmezler kesin. Ne yapcağımı bilemedim. Telefon çalışıyor. Ama ekran baya ayrıldı kasadan.. var mı bir çözümü olan?

(Not bir ihtimal de bataryayı değiştik demişlerdi. acaba o batarya şişmiş olabilir mi? Çünkü değişimden sonra batarya ömrü %78 di. Değişen pil ömrü %78 olur mu dostlar?)

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Delta bu güven olmaz değişmemiş olabilirler.
Al bi b7000 yapıştır hocam zor bişey değil üzerine 5 10 kitap koyar 1 saat beklersin yada saç kurutma makinasını 5 dk tutarsın hiçbişey kalmaz. Neredeyse 2 ayda bir kırar değiştiririm sakarlık benimkiside

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam B7000 alın onunla kendiniz yapıştırın. Bana kalırsa da batarya şişmiş olabilir hocam söküp kontrol edin isterseniz. Ama kapağın çevresini fön ile ısıtıp sökün. Bu arada dediğim yapıştırıcı hem ekran hemde kapağı yapıştırmak için kullanılabilir.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için çok teşekkürler.. tam b7000 alacakken servisle mesajlaştım. Gönderim yapın ilgilenelim dediler. Garanti süresi dolmasıına rağmen hatalarını kabul etmiş olacaklar ki değişim yaptılar bataryayı ücretsiz.. gelince çok sevindim ama hevesim kursağımda kaldı.. bu sefer de mi6 telefonumun HOME Tuşu gelip gidiyor.. bir çalışıyor bir çalışmıyor.. kapatıp açınca düzeliyor ama sonra tekrar gidiyor. Üzüntümü anlatamam...

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Cevaplar için çok teşekkürler.. tam b7000 alacakken servisle mesajlaştım. Gönderim yapın ilgilenelim dediler. Garanti süresi dolmasıına rağmen hatalarını kabul etmiş olacaklar ki değişim yaptılar bataryayı ücretsiz.. gelince çok sevindim ama hevesim kursağımda kaldı.. bu sefer de mi6 telefonumun HOME Tuşu gelip gidiyor.. bir çalışıyor bir çalışmıyor.. kapatıp açınca düzeliyor ama sonra tekrar gidiyor. Üzüntümü anlatamam...

Malesef tamir gören bir çok mi6 da bu sorun oluşuyor :( Tekrar görüşün isterseniz.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Malesef tamir gören bir çok mi6 da bu sorun oluşuyor :( Tekrar görüşün isterseniz.

Hocam format ile rom atma ile twrp üzerinden birşeyler yapmakla çözebilir miyim.. boşa kürek mi çekmiş olurum..??

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam format ile rom atma ile twrp üzerinden birşeyler yapmakla çözebilir miyim.. boşa kürek mi çekmiş olurum..??

Hocam bir deneyin ama sanmıyorum donanım sorunu gibi duruyor çünkü servisten sonra oluşmuş.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
TWRP kurdum. Cihazı rootladım ve Xiaomi.eu rom (MIUI 11 Stabil) yükledim. Aha dedim oldu...

Ama sonra yine tekrarladı. Bu sefer parmak izi ekle dediğimde sürekli Parmak izi Kirli uyarısı veriyor. Ne parmak izi ne de Home tuşu çalışmıyor.. Hızlı Tuşları Aktif yaptım sanal Home tuşu ile kullanacağım.. Delta Servis beni mahvetti.. her gidip geldiğinde bir sensörü arızalandı cihazın.. Bugün Teknik servisten Barış bey aradı.. ne sorduysam bilmiyorum dedi. Peki birader sen ne işe yarıyorsun derler adama... Hiçbir şey bilmeyen adam teknik serviste ne geziyor.. Diyorum ki sadece Home tuşu değişebilir mi. Bilmiyorum.. Home tuşu ekran ile birlikte mi. Bilmiyorum. Donanımsal mı yazılımsal mı. Bilmiyorum..

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
TWRP kurdum. Cihazı rootladım ve Xiaomi.eu rom (MIUI 11 Stabil) yükledim. Aha dedim oldu...

Ama sonra yine tekrarladı. Bu sefer parmak izi ekle dediğimde sürekli Parmak izi Kirli uyarısı veriyor. Ne parmak izi ne de Home tuşu çalışmıyor.. Hızlı Tuşları Aktif yaptım sanal Home tuşu ile kullanacağım.. Delta Servis beni mahvetti.. her gidip geldiğinde bir sensörü arızalandı cihazın.. Bugün Teknik servisten Barış bey aradı.. ne sorduysam bilmiyorum dedi. Peki birader sen ne işe yarıyorsun derler adama... Hiçbir şey bilmeyen adam teknik serviste ne geziyor.. Diyorum ki sadece Home tuşu değişebilir mi. Bilmiyorum.. Home tuşu ekran ile birlikte mi. Bilmiyorum. Donanımsal mı yazılımsal mı. Bilmiyorum..

Malesef günümüzde çoğu kişi bu şekilde bilmiyorum deyip kenara çekiliyor ya gerçekten bilmiyor yada başından savmak icin. Hocam sıfır rom kurulumu sonrası bile düzelmedi ise donanımsal arızadır. Ben söyleyeyim parmak izi mi6 larda ekrana entegre. Sadece parmak izi değişmiyor. Ekran değişimlerinde bile parmak izi okur okumaz diye ikiye ayrılır ekranlar. Garanti süreniz olduğu sürece tekrar tekrar göndermek hakkınız. Zaten belli bir seferden sonra iade yada değişim yapmaları şart yasalara göre.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Malesef günümüzde çoğu kişi bu şekilde bilmiyorum deyip kenara çekiliyor ya gerçekten bilmiyor yada başından savmak icin. Hocam sıfır rom kurulumu sonrası bile düzelmedi ise donanımsal arızadır. Ben söyleyeyim parmak izi mi6 larda ekrana entegre. Sadece parmak izi değişmiyor. Ekran değişimlerinde bile parmak izi okur okumaz diye ikiye ayrılır ekranlar. Garanti süreniz olduğu sürece tekrar tekrar göndermek hakkınız. Zaten belli bir seferden sonra iade yada değişim yapmaları şart yasalara göre.

Garantili Bittti...

Oyla:
Üst Alt