Yardım Xiaomi Mi 6 Belli Uygulamalarda ki Durum Çubuğu Sorunu

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba,

Ben yeni bir xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. MIUI sürümüm 8.5 kararlı. İnternette yaptığım araştırmaya göre anlatacağım konu da çok az bilgi var. sorunum şu ; bazı uygulamalarda durum çubuğu gözükmüyor. daha doğrusu durum çubuğu içinde o an bulunduğun uygulamanın rengini alıyor. facebook da farklı twitter da farklı instagramda farklı renge bürünüyor. ben durum çubuğunu sabitlemek ( kilitlemek ) istiyorum. Hangi uygulamaya girersem gireyim siyah zemin üzerine beyaz olarak okunaklı bir şekilde görmek istiyorum. Mümkün müdür ? Örnek görseli de eke ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-10-18-09-25-23-401_com.twitter.android copy.png
    Screenshot_2017-10-18-09-25-23-401_com.twitter.android copy.png
    636,1 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2017-10-18-09-25-52-040_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2017-10-18-09-25-52-040_com.facebook.katana.png
    765,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2017-10-18-09-25-35-900_com.instagram.android.png
    Screenshot_2017-10-18-09-25-35-900_com.instagram.android.png
    516,7 KB · Görüntüleme: 84

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Arkadaşlar merhaba,

Ben yeni bir xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. MIUI sürümüm 8.5 kararlı. İnternette yaptığım araştırmaya göre anlatacağım konu da çok az bilgi var. sorunum şu ; bazı uygulamalarda durum çubuğu gözükmüyor. daha doğrusu durum çubuğu içinde o an bulunduğun uygulamanın rengini alıyor. facebook da farklı twitter da farklı instagramda farklı renge bürünüyor. ben durum çubuğunu sabitlemek ( kilitlemek ) istiyorum. Hangi uygulamaya girersem gireyim siyah zemin üzerine beyaz olarak okunaklı bir şekilde görmek istiyorum. Mümkün müdür ? Örnek görseli de eke ekliyorum.

merhaba cihazınız hayırlı uğurlu olsun miui 9 da bu sorun çözüldü
miui9 a geçin isterseniz

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Xposed framework yüklemeniz gerekiyor. PerfectColorBar modülü bu sorununuz için biçilmiş kaftan lakin Android Nougat için henüz uyumlu değil.
Benim gibi beklemede kalacaksınız şimdilik..

Oyla:

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba cihazınız hayırlı uğurlu olsun miui 9 da bu sorun çözüldü
miui9 a geçin isterseniz

miui9 kararlı çıktı mı ? ya da nezaman çıkacak tam olarak ? beta versiyonu kurmak istemiyorum çünkü format atılması gerekiyormuş cihaza.

Oyla:

Bulent75

Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir !!!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
7,0
Cihazım
xaomi mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Mrhb, Bende sizin gibi Mİ 6 kullanıcısıyım ve sürüm olarak 8.5 kararlı kullanıyorum. Ancak ben bildirim çubuğunda böyle bir sorun yaşamıyorum. Hangi uygulamaya girersem gireyim. O sayfanın rengiyle bütünleşerek net ve okunaklı bir hal alıyor.

Oyla:

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Mrhb, Bende sizin gibi Mİ 6 kullanıcısıyım ve sürüm olarak 8.5 kararlı kullanıyorum. Ancak ben bildirim çubuğunda böyle bir sorun yaşamıyorum. Hangi uygulamaya girersem gireyim. O sayfanın rengiyle bütünleşerek net ve okunaklı bir hal alıyor.

hımm ortalık ilginçleşmeye başladı :)) tema olarak ne kullanıyorsunuz ? birde durum çubuğu ayar bölümünüzün screenshot ını alıp paylaşırmısınız ?

Oyla:

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
ayrıca şimdi tekrar okudum yazdığınızı. hangi uygulamaya girersem gireyim o sayfanın rengiyle bütünleşerek demişsiniz. benim yaşadığım sıkıntıda bu aslında. bütünleşme olayı. instagram da veya twitter da nasıl bir görünüm alıyorsunuz ? screenshot atabilirmisiniz ?

Oyla:

Bulent75

Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir !!!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
7,0
Cihazım
xaomi mi6
Konular
1
ayrıca şimdi tekrar okudum yazdığınızı. hangi uygulamaya girersem gireyim o sayfanın rengiyle bütünleşerek demişsiniz. benim yaşadığım sıkıntıda bu aslında. bütünleşme olayı. instagram da veya twitter da nasıl bir görünüm alıyorsunuz ? screenshot atabilirmisiniz ?
Görüntüler böyle.....
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt