Haber Xiaomi Mi 6 Bekleyenlere Kötü Haber

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K
Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak Mi 6 ile ilgili üzücü bir dedikodu ortaya çıktı. Cihazın kullanacağı işlemci, LG G6 ile aynı kaderi paylaşabilir.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Akıllı telefon üreticileri 2017 yılı için yeni amiral gemilerini bir bir tanıtıyor.

Henüz yeni amiral gemisini tanıtmayan bir büyük firma da Xiaomi tabii ki. Yakın zamanda Xiaomi Mi 6 modelini duyuracak şirketle ilgili bazı önemli dedikodular dolaşıyor.
Xiaomi Mi 6 Hangi İşlemciyle Gelecek?
Bugüne kadar Xiaomi Mi 6 modelinde Qualcomm'un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 835 kullanılması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre telefon, LG G6 ile aynı kaderi paylaşacak.

Snapdragon 835 işlemcisini yetiştirmekte zorlanan Qualcomm nedeniyle, Xiaomi Mi 6'nın geçtiğimiz yılın amiral gemisi Snapdragon 821 ile geleceği söyleniyor.

Hatırlarsanız
LG G6 modelinde de, benzer bir nedenden ötürü aynı işlemcinin kullanıldığını görmüştük.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Büyük ihtimalle satışa çıkacak ilk Xiaomi Mi 6 modeli Snapdragon 821 ile gelecekken, yılın ikinci çeyreğine geçtiğimizde Snapdragon 835 kullanan bir başka Mi 6 varyasyonu daha göreceğiz.

Yine de tüm bu bilgilerin henüz bir söylentiden ibaret olduğunu belirtmekte fayda var. Bu söylentinin ne kadar gerçek olduğunu, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek
Mi 6 tanıtımında göreceğiz.

...Alıntıdır...

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Bu cihazı bekleyenleri baya üzer, firma bunu hesaplamış olmalı bence

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Hocam kendi ürettiği işletim sistemi ile çıkacağını söylüyorlardı oda mı yalan

NX512J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GoNaRD32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Evet qualcomm sorunu var bunu LG G6 modelinde gördük. Ee mi5 çıkalı 1 sene olmuş. Firma mi6 çıkarmak zorunda mecbur eski işlemciye kaldı. Lakin Xiaomi telefonlarında fark yaratmak adına mi 6s e 835 düşünüyor olabilir.ki öylede olacak. Şahsen 835 i isteme sebebim %40 daha az enerji harcayacak olması. Yoksa performans olarak sentetik testler dışında gözle görülür bir fark hissedemeyecegiz kanaatindeyim.

GoNaRD32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam kendi ürettiği işletim sistemi ile çıkacağını söylüyorlardı oda mı yalan

Hocam işletim sistemi derken ? İşletim sistemi Android siz sanırım işlemci demek istediniz. Xiaomi nin işlemci konusunda daha çok çalışması lazim.28nm ile çıkardı. Kettle , akıllı priz üretmeye benzemez :) Birgün inşallah işlemci konusunda rekabet edecek konuma gelir.

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Hocam işletim sistemi derken ? İşletim sistemi Android siz sanırım işlemci demek istediniz. Xiaomi nin işlemci konusunda daha çok çalışması lazim.28nm ile çıkardı. Kettle , akıllı priz üretmeye benzemez :) Birgün inşallah işlemci konusunda rekabet edecek konuma gelir.
Yok dostum snapdragon yerine sire mı ne adı tam olarak aklıma gelmedide ondan

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Burda bı sıkıntı görmüyorum ben snpadragon 821 zaten halihazırda çok güçlü bir platform. Android de biraz iphonea kayiyo okadar performans yani SD 835 biraz gereksiz yeni teknolojileri desteklemesi dışında bende katılıyorum samsung yüzünden SD 835 6s ve plus ya görcez

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yok dostum snapdragon yerine sire mı ne adı tam olarak aklıma gelmedide ondan

Surge S1 işlemcisi ile Mi5c çıkarttı hocam. :)

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Evet qualcomm sorunu var bunu LG G6 modelinde gördük. Ee mi5 çıkalı 1 sene olmuş. Firma mi6 çıkarmak zorunda mecbur eski işlemciye kaldı. Lakin Xiaomi telefonlarında fark yaratmak adına mi 6s e 835 düşünüyor olabilir.ki öylede olacak. Şahsen 835 i isteme sebebim %40 daha az enerji harcayacak olması. Yoksa performans olarak sentetik testler dışında gözle görülür bir fark hissedemeyecegiz kanaatindeyim.
Valla hocam ben bu %30-%40 enerji tasarrufu olayını anlamıyorum. Ne kadar az enerji harcarsa harcasın şarj hep akşama bitiyor.

Üst Alt