Yardım Xiaomi Mi 6 Arama Bekletme Sorunu

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, ben xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. turk telekom(avea) hattım var. arama bekletme özelliğini aktif edemiyorum. biriyle konuşurken beni arayanları göremiyorum. ayarlarda ki arama bekletme özelliği açık. *43# yapıp etkinleştirdim. kapatım açtım telefonu. yok bana mısın demiyor... rom 8.5 kararlı. nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı ? teşekkürler şimdiden yardımcı olan herkeslere.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar merhaba, ben xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. turk telekom(avea) hattım var. arama bekletme özelliğini aktif edemiyorum. biriyle konuşurken beni arayanları göremiyorum. ayarlarda ki arama bekletme özelliği açık. *43# yapıp etkinleştirdim. kapatım açtım telefonu. yok bana mısın demiyor... rom 8.5 kararlı. nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı ? teşekkürler şimdiden yardımcı olan herkeslere.

Telefon uygulamasına girin ve menü tuşuna uzun basarak arama ayarlarına geçin. Burada arama bekletme ayarlarını göreceksiniz :)

Oyla:

dagcancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon uygulamasına girin ve menü tuşuna uzun basarak arama ayarlarına geçin. Burada arama bekletme ayarlarını göreceksiniz :)

arama ayarlarına ulaşabiliyorum. arama bekletmeyi de açıyorum. hattım üzerinden de tanımlıyorum ( *43# ) hala olmuyor.

Son düzenleme:
Oyla:

Newmoon55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Xaomi redmi
Konular
0
Devamı yok ses yok. Buraya kadar herşey iyi. Ama cevap verebilecek yok

Oyla:

Employer00

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hocam ben telefonu kapatınca kendi kendine armaya devam ediyor kapanmıyor nasıl kapatabilirim yada bir çözümü varmı

Oyla:
Üst Alt