Yardım Xiaomi mi 6 ahize

Nilbbc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkan
Cihazım
Mi6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3
Telefon Modeli
Xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu bir buçuk yıldır kullanıyorum hiç sorun yoktu lakin birden bire ahizeden fısıltı derecesinde ses gelmeye başladı hiç bir şey olmadan kendi kendine sesi kısıldı ve bazen çok bazen az geliyor ahizeyi temizlemeyi denedim ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
karşı taraftan gelen ses az ve fısıltılı mı geliyor ? Garantisi devam ediyorsa garantiye yollamanızı öneririm. Eğer garantisi yok veya göndermek istemiyorsanız Verilerinizi yedekleyerek ayarlardan fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ya da ses açma + güç tuşuna aynı anda basarak mi ekranı görünce çekerek recovery menüden format data yapabilirsiniz. Hiç belli olmaz nasıl çözüleceği bence en iyi ve mantıklı çözüm servistir :)

Oyla:

Nilbbc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkan
Cihazım
Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karşı taraftan gelen ses az ve fısıltılı mı geliyor ? Garantisi devam ediyorsa garantiye yollamanızı öneririm. Eğer garantisi yok veya göndermek istemiyorsanız Verilerinizi yedekleyerek ayarlardan fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ya da ses açma + güç tuşuna aynı anda basarak mi ekranı görünce çekerek recovery menüden format data yapabilirsiniz. Hiç belli olmaz nasıl çözüleceği bence en iyi ve mantıklı çözüm servistir :)
Serviste çok uzun süre kaldığı be fazla güvenilir olmadığı için göndermek istemiyorum açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak ahize tıkanıklığından oluyor açıp temizlemek lazım ama en iyisi garantiye göndermek
Garantiye göndermek satıcı garantili olduğu için ne kadar güvenilir çok iç açıcı gelmiyor

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Konuyla ilgili bir sürü konu var lütfen konu açmadan önce araştırın. Ahizeyi temizlemeniz lazım mi 6 nın uzun kullanındaki bir sorunu bu.

Oyla:

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
hocam 10.3 ten sonra ses kısıldı ve sonraki 2 güncellemede düzelmedi. bende de aynı sorun var. bizim şubat güncellemesi miui_MI6Global_V10.2.1.0 buraya dönmemiz gerek. ama nasıl yapıcam biri bana anlatsın.

Oyla:
Üst Alt