Yardım Xiaomi mi 5s Parmak izi hiç okumuyor

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Telefon bugün geldi hepsiburadadadan aldım ilk 1 2 saat parmak izim çalıştı sonra okumaz oldu kapattım açtım gene okumuyor sildim yeniden eklemeye çalıştım eklemiyor telefonu sıfırladım yine okumuyor lütfen yardımcı olun

Ulascan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
hocam parmak izi eklerken kasma oluyormu telefonda

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular
6
Telefon bugün geldi hepsiburadadadan aldım ilk 1 2 saat parmak izim çalıştı sonra okumaz oldu kapattım açtım gene okumuyor sildim yeniden eklemeye çalıştım eklemiyor telefonu sıfırladım yine okumuyor lütfen yardımcı olun

Biraz bekleyin bir süre sonra düzeliyor anlık bir kaç arkadaşın başına gelmişti bu sorun

Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler telefon geldiği ilk gün 8.2 miui sürümde çalışıyordu parmak izi , 8.5 kararlıya geçince bi süre sonra çalışmamaya başladı. Bilseydim güncellemesini yapmazdım . Eski sürüme de geçemiyorum.Geçmeyi bilmiyorum telofunu bozma ihtimalim var 3 gündür de düzelmedi parmak izi hayır kasma olmuyor herşey sorunsuz ekran kapalıyken de o tuşa basarak ekranı uyandırabiliyorum ama parmak izimi okutamıyorum

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Beyler telefon geldiği ilk gün 8.2 miui sürümde çalışıyordu parmak izi , 8.5 kararlıya geçince bi süre sonra çalışmamaya başladı. Bilseydim güncellemesini yapmazdım . Eski sürüme de geçemiyorum.Geçmeyi bilmiyorum telofunu bozma ihtimalim var 3 gündür de düzelmedi parmak izi hayır kasma olmuyor herşey sorunsuz ekran kapalıyken de o tuşa basarak ekranı uyandırabiliyorum ama parmak izimi okutamıyorum
Dostum bende de öyle sadece 8.2 stabil de ve miui 9 beta da çalışıyor. Pazartesi garantiye vereceğim. Grupta konu paylaşacağınız gelişmelerle ilgili

Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende de öyle sadece 8.2 stabil de ve miui 9 beta da çalışıyor. Pazartesi garantiye vereceğim. Grupta konu paylaşacağınız gelişmelerle ilgili
Dostum ben 9 betaya da 8.2 stabile de geçemiyorum çok acemiyim bu konuda yardımcı olacak varsa 9 a geçmek isterim

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Dostum ben 9 betaya da 8.2 stabile de geçemiyorum çok acemiyim bu konuda yardımcı olacak varsa 9 a geçmek isterim
öncelikle bootloader kilidi için başvurunuzu yapmanızı öneririm forumda konusu var en azından süreci hizlandirirsiniz kilidi açmak her işin başlangıcı diyelim

MiuiPro 7.9.7 Mi5s

Oyla:
Üst Alt