Xiaomi mi 5s kılıf

• Konbuyu başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 783
S

shadow

Guest
xiaomi mi 5s kılıf beyler iphone 6 gibi telefonların silikon kılıfları gibi kılıf varmı araştırdım ama bulamadım herhangi bir yazi içermeyen silikon varsa yardımcı olurmsunuz

seffah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
walla hocam tr de bildiğim yok. bana 5s diye bi tane sattılar. Hoparlör delikleri ile flaş kısmı uyuşmadı. Bende aliep den aluminyum kılıf aldım. şansıma 10 güne de geldi :D
aliexp den bak bence.

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
walla hocam tr de bildiğim yok. bana 5s diye bi tane sattılar. Hoparlör delikleri ile flaş kısmı uyuşmadı. Bende aliep den aluminyum kılıf aldım. şansıma 10 güne de geldi :D
aliexp den bak bence.
Bende bu tarz bir kılıf arıyorum ama tr de yok hiç bir sitede mi5 için var 5s için yok olsa 2 3 tane alıcam ama bulamıyorum aliep te var oraya da siparişi versek arkadaşımız kadar şanlı olmayabilirim tahminimce aliep linki altta elinde olan varsa satınalabilirim sıfır ve kullanılmamış olması kaidesiyle gümüş renk olanından

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Bende bu tarz bir kılıf arıyorum ama tr de yok hiç bir sitede mi5 için var 5s için yok olsa 2 3 tane alıcam ama bulamıyorum aliep te var oraya da siparişi versek arkadaşımız kadar şanlı olmayabilirim tahminimce aliep linki altta elinde olan varsa satınalabilirim sıfır ve kullanılmamış olması kaidesiyle gümüş renk olanından
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt