Sohbet Xiaomi MI 5s 4gb/128gb aldım

CyberKnight

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
mi 5s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bugun çin şangayda xiaomi store'da 5s vs 5s plus bittiği için normal bir telefon satıcısından mi5s aldım , cihaz 128gb modeli.anladığım kadarıyla çinli rom yüklü,global rom yüklemek için aradım fakat yine okuduğum kadarıyla 4 ay beklemek zorundayız.yandık yani :D cihazla ilgili merak ettikleriniz varsa yada önerebileceğiniz bişeyler,özellikle rom konusunda postlarınızı beklerim.daha detaylı fotoğraflar atabilirim isterseniz.şimdilik 1 adet fotoğra upload ettim. iyi forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
Merhaba arkadaşlar bugun çin şangayda xiaomi store'da 5s vs 5s plus bittiği için normal bir telefon satıcısından mi5s aldım , cihaz 128gb modeli.anladığım kadarıyla çinli rom yüklü,global rom yüklemek için aradım fakat yine okuduğum kadarıyla 4 ay beklemek zorundayız.yandık yani :D cihazla ilgili merak ettikleriniz varsa yada önerebileceğiniz bişeyler,özellikle rom konusunda postlarınızı beklerim.daha detaylı fotoğraflar atabilirim isterseniz.şimdilik 1 adet fotoğra upload ettim. iyi forumlar.
hayırlı olsun,neden 4 ay bekliyorsunuz?? forumda rom işini halleden arkadaşlar var,orda da vardır mutlaka.kamera nasıl bu arada? son kullandığınız telefon neydi ona kıyasla bi değerlendirirseniz belki fikir verir.

CyberKnight

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun,neden 4 ay bekliyorsunuz?? forumda rom işini halleden arkadaşlar var,orda da vardır mutlaka.kamera nasıl bu arada? son kullandığınız telefon neydi ona kıyasla bi değerlendirirseniz belki fikir verir.
konuları inceliyorum şu anda bende,bakalım çözerim insallah.kamerası bana göre müthiş.son kullandığım telefon xperia sp gibi rezalet bişey olduğu için kamera süper geldi şu anda.tabi şu rom işini çözer çözmez hertürlü kamera,benchmark vs. konularda örnekler daha rahat sunabilirim.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
konuları inceliyorum şu anda bende,bakalım çözerim insallah.kamerası bana göre müthiş.son kullandığım telefon xperia sp gibi rezalet bişey olduğu için kamera süper geldi şu anda.tabi şu rom işini çözer çözmez hertürlü kamera,benchmark vs. konularda örnekler daha rahat sunabilirim.
site yöneticilerine ulaş özel mesajla,teamviewer falan bişeyler yapabilirler belki.kolay gelsin.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Cihaz yeni olduğu için, daha global Romu yok. Biraz beklemek zorundasınız.
Çin sürümü yüklüyken BL Kilidini Açıp, İmei işlemlerini de yapabilirsiniz.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Öncelikle hayırlı olsun.Mi5s için henüz global rom yok,Locale more uygulaması ile telefonu türkçe olarak kullanmak mümkün.

CyberKnight

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.global rom için aylarca beklemek yerine şöyle modifiyeli rom yükleyeyim diyorum. sanırım twrp diye bişeyler bunlar yüklenebiliyor.şöyle bi link buldum.yükleyip sonra imei işlemini yaptırayım diyorum.problem yaşarmıyım daha sonra imei işlemi yaptırırken ?

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
hayırlı olsun kardeşim bende mi 5 kullanıyorum.

CyberKnight

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
mi 5s
Konular
1
arkadaşlar 2 ade mi 5s 128g telefona yeni romlarını yüklemiş durumdayım.hertürlü sorularınızı ,takıldığınız noktaları yada diğer merak ettiklerinizi sorabilirsiniz cihazla ilgili.

Üst Alt