Haber Xiaomi Mi 5'in HDR kamera örneği

24 Şubat’ta tanıtılması beklenen Xaiomi Mi 5’in kendisi tanıtılmadan kamera örnekleri gelmeye başladı. Xiaomi Başkan Yardımcısı ve eski Google çalışanı Hugo Barra, Xiaomi Mi 5’in HDR fotoğrafını yayınladı.

Facebook hesabında Xiaomi Mi5’e ait HDR fotoğraf paylaşan Hugo Barra, tatil yaptığını ve bu tatilde Xiaomi Mi5’in kamerasıyla uğraşırken delice vakit geçirdiğini söylüyor. Ayrıca Barra paylaşımında, manuel veya başka bir ayarla uğraşmadan direk HDR görüntü aldığını ve Xiaomi Mi 5’i karşılamak için ciddi şekilde sabırsızlandığını söyledi.

Şimdiye kadar sızdırılan görsellerinde cam ve metal çerçeveye sahip yuvarlak kenarları ile çok şık Xiaomi Mi 5’in özelliklerine gelince, 5-inç FHD 1080p ekran, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama gibi özellikler ile bekleniyor. Kaputun altında, dört çekirdekli Snapdragon 820 yonga seti bulunacak. Diğer olası özellikleri arasında 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 4000mAh pili, parmak izi tarayıcı ve Hi-Fi ses yer alıyor.

Xiaomi Mi 5 HDR çekim

1. Tam boy kırpma
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2. Kırpılmış bölge

3. Tüm sahne

kaynak:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şu görseller Mi5'in kasası ile ilgili önemli bilgiler veriyor. Kameranın yeri, tuşların yeri v.s.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Herhangi bir kılıf üreticisinin fotoğrafı bir telefon için belirleyici olur mu Ali hocam? :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herhangi bir kılıf üreticisinin fotoğrafı bir telefon için belirleyici olur mu Ali hocam? :)
Elbetteki olamaz. Ancak gözardı edilmemesi gereken bir durum var. Bugüne kadar Mi5 hakkında yazılanların hemen hepsi (resmi kişilerin üstü kapalı paylaşımları haricinde) zaten dedikodu değil miydi? Bir belirleyicilikleri var mıydı? :)
Bu kılıftaki en önemli unsur kamera yuvası. Bu yüzden kamera örneklerinin olduğu konuda daha iyi olur diye düşündüm. Diğer tüm dedikodularda yaptığımız gibi bunu da doğru olabilir diye kabul edip örneğin telefonun arka yerleşim görünümü hakkında fikir sahibi olabiliriz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
ilk defa bir cihazı 3 aydır bekliyorum,
gerçekten 24 şubatta tanıtılacak mı acaba?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu arada kılıf Xiaomi'nin resmi twitter hesabından da paylaşıldı. Yani kameranın yeri, dual Flash olacağı falan onaylanmış oldu.

ilk defa bir cihazı 3 aydır bekliyorum,
gerçekten 24 şubatta tanıtılacak mı acaba?

Şimdilik tanıtım tarihi ile ilgili herhangi bir gecikme duyurulmadı. Son paylaşılan yukardaki resimde de görüldüğü üzere 24 Şubat olarak devam ediyor. Ancak telefona sahip olmak için bu 3 aylık süre bir 3 ay daha uzayabilir. İlk piyasaya sunulan parti anında tükenecek ve birçok kişi siteden eli boş dönecektir. Bu ilk partide telefonu alabilen kişilerden bazıları çok fahiş fiyatlardan karaborsa satmaya çalışacak. Yani fiyatlar bana göre 600$'ları görecektir. 2.parti telefonlar da aynı şekilde satılacak fiyatlar nispeten biraz daha düşecektir. 3.parti sonrasında da normale dönecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

zafercet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi4
Konular
0
Kayıtlı olarak kısa sürede gelir inşallah.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kayıtlı olarak kısa sürede gelir inşallah.

Çift SIM olması neredeyse kesin gibi. Diğer çift simli cihazlar gibi bunda da tek IMEI numarası olursa ithali mümkün olmaz. Karaborsa'ya gün doğar.

Üst Alt